FETÖ'cü general: "Sarraf'a ne oldu?"

ABD-FETÖ iş birliğinde başlatılan New York'taki yargı tiyatrosu cezaevindeki darbeci hainleri de umutlandırdı. Rıza Sarraf'ın cezaevinden çıkması karşılığında itirafçı yapılmasıyla Türkiye aleyhindeki kara propagandanın FETÖ'nün amaçları doğrultusunda devam ettiği bir kez daha ortaya çıktı. FETÖ'cü general Hakan Evrim sanık avukatlarına, "Sarraf dosyası ne oldu, bu konuda bizi beslemiyorsunuz" diye sitem etti.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2017, 21:14
FETÖ’cü general: Sarraf’a ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de aralarında yer aldığı 221 kişinin yargılandığı "çatı" davasına sanık savunmalarıyla devam edildi.

"SARRAF DOSYASINA NE OLDU"
Duruşmada ilginç bir gelişme yaşandı. Sanıklardan Gökhan Balcı'nın savunması tamamlanıp avukatına söz verileceği sırada duruşmaya ara verildi. Bu sırada davanın en kritik isimlerinden Yurtta Sulh Konseyi üyesi Akıncı Üssü'nün o dönemdeki komutanı darbeci eski tuğgeneral Hakan Evrim sanık avukatlarının bulunduğu yöne doğru "Sarraf dosyası ne oldu, bakın bizi hiç beslemiyorsunuz" diye seslendi.

Sanık avukatlarından bu sözü duyan bazı avukatları, İstanbul Başsavcılığı'nın "casusluk soruşturması" kapsamındaki gelişmeyi aktardılar. Bu avukatlar darbeci Hakan Evrim'e, "Tüm malvarlığına el konuldu" şeklinde cevap verdiler.