Dudak hapsi

Sahte estetik doktoru Soner Gülnaz, Merve Keleş ile birlikte 4 kişinin dudağını ‘dolguyla’ şişirdi! Türkiye’nin konuştuğu sahtekar, 6 yıl hapse mahkum edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2017 Güncelleme 17 Kasım 2017, 00:00
Dudak hapsi

İÇİNDEKİLER

Adana'da hemşire Merve Keleş, geçen Nisan ayında kendisini estetik doktoru olarak tanıtan kuaför Soner Gülnaz'a dudak dolgusu yaptırdı. İşlemin ardından dudakları aşırı derecede şişen Keleş, hastanede tedaviye alındı. Skandalın gündeme gelmesinin ardından mağdur sayısı arttı. Sahte doktorun, hemşire dışında 3 kişiye daha hastanelik eden dudak dolgusu yaptığı ortaya çıktı. Tutuklanan kuaför Gülnaz hakkında dava açıldı. Hırsızlık suçundan da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan sanık, yargılama sürecinde Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan kaçtı. Ancak kısa sürede yakalandı. Türkiye'nin konuştuğu "dudak" davası, dün karara bağlandı.



KUAFÖRDE ESTETİK
Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Soner Gülnaz ile tarafların avukatları katıldı. Hemşire Keleş ise duruşmaya geç kaldığı için salona alınmadı. Sahte doktor, dolgu ve botoks işlemini kuaför salonu ortamında yaptığını anlattı. "Suçluyum ama kimseyi dolandırmadım" ifadesini kullandı. Aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına yol açan kuaför, "dolandırıcılık"tan 6 yıl hapis ve 4 bin 100 lira da adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın "taksirle yaralama" dosyası ise ayrıldı.



'CEZAYI AZ BULDUK'
HALA üst dudağını kullanamayan Merve Keleş, sahte doktor Gülnaz'a verilen cezayı az bulduklarını söyledi. Karara itiraz edeceklerini de sözlerine ekledi.