Batı yalan söylüyor

Osman Öcalan, Yaz- Boz’a konuştu. Kuzey Irak ile ilgili gerçekleri anlattı: NATO, YPG’ye 250 bin kişilik orduya yetecek silah verdi. Ancak Kürt devletini Kürtler için değil, kendileri için istiyorlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2017 Güncelleme 12 Kasım 2017, 00:00
Batı yalan söylüyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların ezber bozan programı YAZ-BOZ, aHaber ekranlarında yine gündemi belirledi. Yaz-Boz'a konuşan Osman Öcalan, Kuzey Irak ve ABD gerçekleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o çarpıcı sözler:

SİLAHLAR PKK'YA GİTTİ
İsrail ve ABD aynı düşünür: İsrail referanduma, Kürt bağımsızlığına ve özgürlüğüne "Evet" dediyse o zaman ABD de "Evet" demiştir. Ama zaman ve yer açısından birisi mevcut durumda açıklamayı uygun bulmamış olabilir. Bu bir zamanlama sorunudur...
Mesele bağımsız Türkiye: Batı dünyası kendi politikalarına göre devlet desteğine devam ediyor. Amerika tarihte hiç bu kadar Kürtler'le yakın olmamıştı. Türkiye bağımsız bir devlet gibi hareket ettiği için ABD ve NATO, YPG'yi destekliyor. Batı yalan söylüyor 1993'te açıklamışlardı: Türkiye'ye karşı yürütülen bu harekette Kürtler'i müttefik olarak görüyor. Ortadoğu ülkeleri ve Amerika silah desteği veriyor. 1993'te Amerikalı bir general "Hedef büyük Kürdistan'dır" demişti. O günden bugüne hiçbir şey değişmedi. Bugün de Batılı liderler aynı şeyleri söylüyorlar. Ancak Batı, Kürdistan'ı Kürtler için değil Ortadoğu'yu kontrol etmek için kurmak istiyor.
Silahlar PKK'ya: ABD'nin YPG'ye verdiği silahlar bir süre sonra PKK'ya geçiyor. Bunu asla kontrol edemezler. Şu çok açıktır ki Türkiye bağımsız hareket ettiği için NATO, YPG'yi bir ordu gibi silahlandırıyor. Bölgeye 250 bin askere yetecek silah getirdiler. PKK da bu silahları kullanıyor.

PKK PANİKTE
Terör örgütlerinin hain planlarına darbe vuran halk, ihbarları ve istihbarat birimlerinin özverili çalışmaları neticesinde hainler için yolun sonu göründü. Bu kapsamda başına 1.5 milyon ödül konulan mavi listeden 7, başına 1 milyon ödül konulan yeşil listeden 13, başına 600 bin ödül konulan turuncu listeden 6, başına 300 bin ödül konulan listeden 46 olmak üzere 15 üst düzey 78 terörist etkisiz hale getirildi. 1 Eylül'den sonra başlayan operasyonlar ile üst düzey teröristlerin bir bir yok olması, Kandil'i bitişe bir adım daha yaklaştırdı. Bunu anlayan Kandil'deki teröristler, kendilerine koruma kalkanı oluşturarak, dağda köstebek gibi sürekli yer değiştirip gizlenmenin peşine düştü. Güvenlik güçlerine teslim olan ve yakalanan teröristlerin PKK 'nın, mühimmat depolarını, mağaralarını, gizli planlarını deşifre etmesi ise örgütte çözülmeyi seri bir şekilde hızlandırdı.