Feto bir terörist

Başbakan Yıldırım ABD’de Müslüman toplum temsilcilerine hitap etti: “Feto bir din adamı değil, eli kanlı bir teröristtir. DEAŞ ile FETÖ arasında hiçbir fark yok, İkisi de Müslümanlar’ı katletmektedir...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2017 Güncelleme 10 Kasım 2017, 00:45
Feto bir terörist

İÇİNDEKİLER

Başbakan Binali Yıldırım, ABD'deki temasları kapsamında dün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaptırılan Türk- Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi Camisi Külliyesi'ni ziyaret etti. Maryland eyaletinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Nisan 2016'da açılışı yapılan Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi Camisi Külliyesi'nde incelemelerde bulunan Yıldırım, Müslüman toplum temsilcilerine seslendi. Geçen yıl 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı bir darbe girişiminde bulunmak istediğini anımsatan Yıldırım, şunları söyledi:

10 KASIM MESAJI VERDİ
"Bu hain darbe girişimini planlayan, halen ABD'de yaşayan Fetullah Gülen bir din adamı değil, eli kanlı bir teröristtir. DEAŞ ile FETÖ arasında hiçbir fark yoktur. FETÖ yandaşlarını aranıza almayın ve bu insanların sizleri yanıltmalarına asla izin vermeyin." Öte yandan Yıldırım 10 Kasım mesajında, "Atatürk, doğunun dinamikleri ile batının dengelerini çatışmadan uzak, barışçı bir üslupla harmanlayarak, ülkemizin modern dünyayla bütünleşmesini, değişim ve dönüşümünü sağlamıştır" dedi.

Tarık IŞIK