Yasak aşk infazı

Vezir Çatraş, eşiyle ilişkisi olan DJ Celal Doğancık’ı boğarak katletti. Daha sonra da evi ateşe verdi. Çatraş, saklandığı yerde gözaltına alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2017 Güncelleme 05 Ekim 2017, 01:16
Yasak aşk infazı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sultangazi'de yasak aşk, cinayetle sonuçlandı. Vezir Çatraş, geçen pazar eşi Özge ile ilişkisini olduğunu öne sürdüğü 32 yaşındaki DJ Celal Doğancık'ın Yunus Emre Mahallesi'ndeki evine gitti. Yasak aşka sinirlenen Çatraş, Doğancık'ı boğarak öldürdü. Öfkeli adam, bununla da kalmadı. Evi ateşe verdi. Çıkan yangın üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevleri söndüren ekipler, içeri girdiklerinde gördüklerine inanamadı. Doğancık'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Adamın cansız bedeni morga kaldırıldı. Şüpheli ölüm üzerine polis ekipleri harekete geçti. Çevredeki kamera görüntülerinden yola çıktı. Ekipler, görüntülerden olay günü Çatraş'ın yanındaki bazı kişilerle ev bölgesinde olduğunu belirledi. Zanlı Vezir Çatraş'ın saklandığı eve operasyon yapan ekipler, katili gözaltına alındı.


öldürülen dj Celal Doğancık

İNTİHAR EDİYORDU
Çatraş'a olayın yaşandığı gece yardım eden N.Ç ve A.Ç. de Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Katil Çatraş, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Cinayet faili Vezir Çatraş, "Eşimle aşk yaşıyordu, öldürdüm" iddiasında bulundu. Aile sorunları bulunan Çatraş'ın daha önce de eşi Özge'nin iki çocuğu Yağmur Su ile Deniz Yağız'ın üzerine kapıyı kilitleyip kayıplara karıştığı öğrenildi. Vezir Çatraş, 25 Aralık 2015'te intihar girişimiyle Türkiye gündemine gelmişti.