Nilgün Özçelik Soma'da toprağa verildi

Türkiye düşmanı gezici yazar Emrah Serbes'in 22 Eylül'de İzmir'de arkadan çarptığı araçta yaralanan ve 11 gündür tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakımında dün gece yaşamını yitiren Nilgün Özçelik, memleketi Manisa'nın Soma ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 04 Ekim 2017, 18:54
Nilgün Özçelik Soma’da toprağa verildi

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Torbalı ilçesinde, senarist Emrah Serbes'in tutuklandığı kazada ağır yaralanan anne Nilgün Özçelik'in 11 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi üzerine kazada ölenlerin sayısı 3'e yükselirken, Özçelik'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazesi alınan Özçelik, defnedilmek üzere memleketi Soma ilçesine getirildi. İlk olarak Namazgah Mahallesi'nde ikamet eden kayınpederinin evine getirilen cenaze burada helallik alınmasının ardından Çarşı Camii'ne götürüldü.



Cenaze namazında ailenin geride kalan tek ferdi olan oğlu Ahmet Mert Özçelik ayakta durmakta güçlük çekti. Kazada önce babası ve kız kardeşini kaybeden Özçelik, son dayanağı olan annesini de kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına yoğun katılım olurken, namaz sonrasında Nilgün Özçelik, aynı kazada yaşamını yitiren eşi Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik'in de bulunduğu Çaltılık Mezarlığı'nda eşi ve kızıyla yan yana defnedildi.

KATİLSİN EMRAH SERBES!
Soma'da maden ocağındaki yangında hayatını kaybedenlerin acısı dinmemişken ortaya çıkan Emrah Serbes, Birgün gazetesinde yazdığı yazıyla devlete kinini kusmuştu. Maden ocağının sahibine tek laf etmeden hükümeti suçlayan Serbes nefret dolu cümleler kullanmıştı. Alkollü olarak araç kullanıp bir aileyi katletti. Son olarak kazada yaralanan anne Nilgün Özçelik de yaşam savaşını kaybetti ve Soma'da toprağa verildi. Peki senin için bir anlam ifade ediyor mu Emrah Serbes... Şimdi senin anladığın dilden konuşacağız. Katilsin. Bir aileyi yok ettin. Kazanın ardından insanlara yardım etmek yerine kaçtın. Yakalanacağını anlayınca da teslim oldun. Arkana Doğan Medya'sını alarak kendini aklatmaya çalıştın. Sahiplerinin sesiyle devlete ve millete nefret kusarcasına yazılar yazdın. Kazanın baş sorumlusu sensin. Bu davanın peşini bırakmayacağız. Hesap vereceksin...