Taş dudak!

Sahte estetikçi Soner Gülnaz’ın kadınlara inşaat silikonu enjekte ettiği anlaşıldı. Mağdurlardan Güllü Sel, “Öğrenince şok oldum. Dudaklarımın içinde misket gibi parçalar var. Ameliyat olmam gerek” açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2017 Güncelleme 28 Eylül 2017, 00:00
Taş dudak!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi sarsan skandal geçtiğimiz aylarda yaşandı. Sigortacı Güllü Sel, dudaklarını yaptırmak için Soner Gülnaz'ın kapısını çaldı. Silikon yaptırdı. İlk günlerde hiçbir sorun yaşamadı. Ancak daha sonra rahatsızlandı. Dudakları aşırı derecede şişmeye başladı.



8 BİN TL'YE DÜZELECEK
Bu süreçte Soner Gülnaz'ın aslında kuaför olduğu anlaşıldı. Şoke olan Sel, soluğu karakolda aldı. Kendisi gibi birçok kadının da mağdur olduğu ortaya çıktı. Şikayetler üzerine Gülnaz tutuklandı. Genç kadın ise iyileşmek için doktor aradı. Ancak hiç kimse ameliyata yanaşmadı. Sel, daha sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Mersin'den bir kadın ise kendisine ulaştı. O da Gülnaz'a dudak silikonu yaptırdığını bu nedenle İstanbul'da bir doktora gidip ameliyat olduğunu söyledi. Bunun üzerine Güllü Sel, İstanbul'daki doktordan randevu aldı. Muayenede dudaklarına inşaat silikonu enjekte edildiğini öğrenince bir şok daha yaşadı. Talihsiz kadın başına gelenleri şöyle anlattı: "Dudaklarımın alt ve üst tarafından açılıp komple boşaltılması gerekiyormuş. Bundan sonra ömür boyu dudak dolgusuyla gezmem gerekiyor. Çünkü dudağımın kendi dokusunu alacaklarmış. Bunun için 8 bin lira maliyet çıkardılar." Dudaklarının çok rahatsızlık verdiğini belirten Sel, "Çocukların oynadıkları bilye gibi bir şeyler var. Bu dudak dolgusu işlemini yapan kişi, mahkemede popo dolgusunda kullanılan malzemeler olduğunu söylemişti. Ama maalesef bu malzemeleri de kullanmamış. İnşaat silikonu olduğunu duyunca çok kötü oldum yani bu kadarını beklemiyordum, ağlayacaktım neredeyse şimdi bir an önce bu ameliyatı olup bu malzemeden kurtulmak istiyorum."