FETÖ'den çocuklara özel ders tuzağı

Operasyonlarla çökme noktasına gelen FETÖ, yeni eleman kazanmak için 'düşük ücretle özel ders' planını devreye soktu. Uzmanlar, gençlerin beyinlerini yıkamak isteyen terör örgütü üyelerine karşı aileleri uyardı.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 28 Eylül 2017, 09:17
FETÖ’den çocuklara özel ders tuzağı

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kirli amaçlarını gerçekleştirecek kadroları yetiştirmek için, uzun yıllar boyunca eğitim kurumlarıyla dershanelerini kullandı. 'Kaliteli eğitim' yalanıyla bu kurumlara çekilen gençler hem maddi olarak sömürüldü hem de terör örgütünün yalanlarıyla kandırıldı. FETÖ'nün sinsice beyinlerini yıkadığı bu çocuklar 15 Temmuz'da görüldüğü gibi kendi halkına kurşun sıkacak duruma getirildi.

HAİNLER RAHAT DURMUYOR
FETÖ, hükümetin eğitim kurumlarını ve dershaneleri kapatmasıyla, hem örgüte eleman sağlamada büyük sıkıntı çekti hem de önemli bir gelir kaynağından oldu. Örgütün kaybettiği bu bereketli alanı yeniden ele geçirmek ve çocukları tuzağına düşürmek için, 'düşük ücretle özel ders' söylemi altında faaliyete başladığı ortaya çıktı. Kırıkkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. Levent Eraslan, örgütün çıkış noktasının ve en iyi bildiği alanın eğitim olduğunu belirterek, "FETÖ'nün eğitim hikâyesi, evlerde çocuklara eğitim vermekle başladı. O çocukların bir kısmı vatan haini olup, kendi insanlarına bomba yağdırdı. Bu yüzden de geri dönüş için bildikleri alanı kullanmaya çalışıyorlar" dedi.

'VELİLERİ UYARIYORUM'
TEOG'un kaldırılmasını doğru ve yerinde bir karar olarak değerlendiren Doç. Dr. Eraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çünkü FETÖ'nün en büyük kazanç yeri, eleman temin ettiği yer ve finans girdisi dershaneler ve kurslardır. Şu anda da bu yapı, 'düşük ücretle özel ders' söylemi altında yeni çalışmalar yapıyor. Bu konuda velileri uyarıyorum, çocuklarına sahip çıksınlar."