AA bak şuna!

Fetin ve Fatih Kazancı, FETÖ’nün önde gelen iş adamlarındandı. İki kardeş, Rodi Giyim için Bank Asya’dan 100 milyon TL kredi aldı. Ardından ABD’ye kaçtı. Fabrikalar açtı. Fedaileri ise işyerini görüntüleyen AA muhabirlerine saldırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 01:37
AA bak şuna!

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Gülen, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki malikanesinde saklandı. Militanları da onu yalnız bırakmadı! FETÖ'cü hainler tek tek ABD'ye kaçtı. Onlar arasında Kazancı kardeşler de vardı. Fetin ve Fatih Kazancı, sahibi oldukları Rodi Giyim için FETÖ'cü Bank Asya'dan 100 milyon TL değerinde batık kredi aldı. Fetin Kazancı'nın oğulları Selman ve Yasin Kazancı, teröristbaşı Gülen'e övgüler yağdırdı. İhanet çemberinin içinde yer alan Kazancı ailesi, ardından ABD'ye kaçtı. ABD'nin sağladığı imkanlarla Virginia ve New Jersey'de seramik ve mermer fabrikaları açtı. Anadolu Ajansı da bu bilgi üzerine söz konusu işletmelerin haberini yapmak için yola çıktı. Anadolu Ajansı (AA) ekibi, soluğu Virginia'daki işletmelerde aldı. Selman ve Yasin Kazancı, babalarıyla akrabalık ilişkisini inkar ederek işçi oldukları yalanına sarıldı. Polisi çağırdı.


AA muhabirleri, Virginia'da Kazancılar'a ait mermer fabrikasının önüne gitti. Bu sırada Mehmet isimli şahıs, AA ekiplerine yumrukla saldırdı.​

PARAYA BAKARMIŞ
AA ekibi bu kez FETÖ firarisi ailenin New Jersey'deki işyerini görüntülemek için yola çıktı. Ancak kendisini işletmenin müdürü olarak tanıtan Mehmet isimli şahıs, AA ekibine saldırdı. İşletme müdürü, hain darbe girişimi için "Bana göre çok bir şey değil" ifadesini kullandı. "Ben vatansızlaştım, evet. Ben aldığım paraya bakarım" şeklinde açıklama yaptı. Öte yandan İflas eden Rodi Giyim'in sahibi Fatih Kazancı, Gülen'in İzmir'e geldiği 1970'li yıllarda yanında yer almıştı. 1980'li yıllarda ise Akyaka Vakfı'nı kuran kurmayları arasında yer alıyordu. Fetin Kazancı'nın ise 2014 yılında iflasın eşiğinde olan Bank Asya'dan 100 milyon TL değerinde batık kredi aldığı ortaya çıkmıştı. Bank Asya'nın, iflasın eşiğine gelen firmalara dahi kredi vererek hortuma göz yumduğu sıralarda bankanın batık kredileri 9 ayda ikiye katlanmıştı.


FETÖ'cü şahıs, fabrika önündeki tahtaları alıp muhabirlere fırlattı.