'Ece'l teri!

TV yarışmasında birinci olan Ece Çelik, erkek arkadaşı İbrahim Deveci ile kavga etti. Öfkeli adam, kamyonetiyle genç kızı ezip geçti. Bir gözünü kaybeden Ece, hastanede ölüm-kalım savaşı veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 00:00
’Ece’l teri!

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik şiddet bitmedi. Kötü haber, bu kez Adana'nın Çukurova İlçesi'nden geldi. Üniversite öğrencisi Ece Çelik (23) tanıdık bir isimdi. Bir televizyon kanalında yayınlanan yemek yarışmasında birinci gelmişti. Ece'nin erkek arkadaşı İbrahim Deveci, 31 Temmuz gecesi genç kızla konuşmak istedi. İddialara göre, kamyonetiyle Ece'yi evinin önünden alan Deveci, "Eski sevgilin Hüseyin A. ile görüşüyor musun?" diyerek tepki gösterdi. Sinirlenen genç kız, eve gitmek istediğini söyledi. Deveci ise evin girişine kadar götürdüğü Çelik'i araçtan indirmedi. Genç kız arkadaşlarına mesaj atarak yardım istedi. Çelik'in arkadaşları ve eski sevgilisi, genç kızın yanına gitti.

SAVCILIK DÜĞMEYE BASTI
Çelik'in araçtan inmesine öfkelenen Deveci, aracıyla Çelik'i ezip Hüseyin A.'ya çarptıktan sonra olay yerini terk etti. Kanlar içinde kalan genç kız hastaneye gönderildi. 17 gündür hastanede tedavi gören genç kızın bir gözünü kaybettiği, bilinci kapalı şekilde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yakalanan Deveci, daha sonra salıverildi. Hakkındaki iddiaları reddeden Deveci, evli ve 2 çocuk babası olduğunu, Çelik'in sevgilisi değil yakın arkadaşı olduğunu söyleyerek, "Ece'ye ben çarpmadım" dedi. Savcılık harekete geçti. Dün tekrar gözaltına alınan Deveci, "Kasten öldürmeye teşebbüs"ten tutuklama talebiyle mahkeme sevk edildi.

Murat KARAMAN