300 bavullu Prens Bodrum’da

Suudi Prens Abdülaziz el Suud ve ailesi, tatil için Bodrum’a geldi... Aileye ait 300 bavul, 30 bisiklet, 50 kolilik eşyalar Göltürkbükü’ne götürüldü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 00:00
300 bavullu Prens Bodrum’da

İÇİNDEKİLER

Son 1 ay içinde Rus işadamlar Roman Abramovich ile Alexander Machkevitch, Sergey Viktoroviç Pugaçev, Ukraynalı işadamı Aleksander Yaroslavsky ve Meksikalı işadamı Ricardo Salinas Pliego, Bodrum'da tatil yaptı.. Türkiye'nin eşsiz tatil ilçelerinden olan Bodrum'u tercih eden son özel isim Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud oldu. Suudi prens ve ailesini taşıyan özel uçak dün sabaha karşı Milas-Bodrum Havalimanı'na indi. Aile, kendilerini bekleyen VIP minibüslerle Bodrum tatilini geçirecekleri Göltürkbükü'ndeki 5 yıldızlı otele yerleşti. Aileye ait yaklaşık 300 bavul ve 30 bisikletin de olduğu eşyalar saatler süren çalışmanın ardından kamyona taşındı. Havalimanının VIP kapısından çıkan Suudi prens ve ailesine Trafik polisleri ve özel harekat ekipleri eşlik etti. Havalimanında alınan üst düzey güvenlik önlemleri nedeniyle basın mensupları polisler tarafından alanın dışına çıkarıldı. Güvenlik güçleri, basın mensuplarının da bölgeden görüntü ve fotoğraf almamaları için çaba sarf etti. Suud ve ailesi Bodrum'da gece gezinti yaptı. İlk olarak Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina'da gezen aile, marina içerisindeki bir kafede kısa bir süre oturdu. Suud ve beraberindekiler burada yaklaşık 10 dakika kaldıktan sonra kalacakları otele geçti. Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesinin yaklaşık bir hafta ilçede tatil yapacağı ve özel bir tekneyle mavi tura çıkacağı öğrenildi.


Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud, daha önce de birçok kez Bodrum'a gelmişti. Suudi Prens, Bodrum'un dünyanın en güzel tatil bölgelerinden biri olarak görüyor.


Uçağın inişinin ardından havalimanı içerisinde bekleyen 6 VIP araç ve bir otobüse binen aile, iki polis otosu ve güvenlik görevlileri eşliğinde Bodrum ilçesine hareket etti. 50 kişilik ekip tarafından nakliye kamyonuna taşınan eşlarar da özel olarak koruma altına alındı.