'Eş'kence

Erkek terörünün son mağduru Gülfidan Sepil oldu. Eşinden şiddet gören kadın, ailesine sığındıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 00:32
’Eş’kence

İÇİNDEKİLER

Şanlıurfalı Gülfidan Sepil (35), 17 yıl önce görücü usulü ile Gaziantepli Tayfur Çeliktop ile evlendi. Çift, Ankara'da yaşamaya başladı. Ancak genç kadın iddialara göre eşinden sürekli şiddet görmeye başladı. Yaşadığı zulmü ilk zamanlar kimseye anlatamadı. 5 çocuğu da zaman zaman baba şiddetine maruz kaldı. Kocasından bıkan kadın, birkaç gün önce evden kaçtı. Van'daki ailesinin yanına sığındı.

'ELEKTRİK VERDİ '
Eşini de savcılığa şikayet etti. 18 senedir dayak yediğini ifade eden Gülfidan Sepil, "En son 5 ay önce parmaklarımı ve ellerimi bağlayarak vücuduma elektrik verdi. Kafama da sert bir cisimle vurduğu için bayılmışım. Bu sırada korktuğu için annesini ve ailesini aramış. Onlar da beni apartopar alarak Gaziantep'e getirip özel bir hastaneye yatırmışlar. Gördüğüm işkence nedeniyle de burada el ve ayaklarımdaki 11 parmağım kesildi. Taburcu olunca evlatlarımla kayınvalime sığındım. Ama beni silah zoruyla eve çağırdı. Dönmek zorunda kaldık. Kocamın ömür boyu sürünmesini ve cezasını çekmesini istiyorum. Davacıyım, şikayetçiyim. O cezaevine girerse ben çocuklarıma bakarım" diye konuştu. Ağabeyi Lami Sepil ise "Devlete sığındık, inşallah devlet bu işin peşini bırakmaz" dedi.