Kabakulak!

Emrah Z., 3 aylık eşinin kulak zarını patlattığını söyleyip boşanma davası açtı. İddiaları reddeden Hülya Ş., ise “Kulağını temizlerken bana vurmaya çalıştı. Herhalde o zaman oldu” açıklamasını yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 00:23
Kabakulak!

İÇİNDEKİLER

Film gibi boşanma hikayesi İstanbul'da yaşandı. Muhasebeci Emrullah Ş., ile öğretmen Hülya Ş., 3 ay önce mutluluğa adım attı. Hayatlarını birleştiren çiftin arasında çok geçmeden anlaşmazlıklar yaşanmaya başladı. İddiaya göre Hülya Ş., eşine psikolojik şiddet uyguladı. Elektriği suyu açık bırakıp Emrullah Ş.'yi maddi zarara uğrattı. Hatta bir defasında Emrullah Ş.'nin kulağını temizlerken, kulak çöpünü fazla ittirerek eşinin kulak zarını patlattı!

EVDE HUZUR KALMADI...
Son olay üzerine maddi manevi sıkıntı yaşayan muhasebeci, "Kıskançlıkları ve kurguladığı olaylara inanarak evlilik birliğini çekilmez hale getirdi. Sürekli bana ve aileme karşı hakaretlerde bulundu. Evde huzur kalmadı. Elektriği, suyu açık bırakarak beni zarara uğrattı. Televizyonun sesini çok yüksek bir şekilde açarak komşuları rahatsız etti. Kulağımı temizlerken kulak çöpünü ittirerek kulağımın içine soktu. Kulak zarımı patlattı. Bunun için tedavi gördüm" açıklamasını yaptı. 3 ayık eşine boşanma davası açtı. Eşinin kendisine açtığı davayı arkadaşlarından öğrenen Hülya Ş., ise iddiaları yalanladı. Karşı bir dava açıp 100 bin lira talep eden öğretmen Hülya Ş., şunları anlattı: "İddialar yalan. Televizyon bile izlemem. Her banyo çıkışı elinde kulak çöpü olurdu. Kulağını temizlerken bana vurmaya çalıştı. Sanırım bu sırada kulak çöpü kulağına girdi. Ben bir şey yapmadım"

3 AYDA AŞKLARI BİTTİ
3 ay önce hayatlarını birleştiren çiftin evliliklerinde kısa sürede sorunlar başladı. Emrullah Ş.'nin kulak zarının yırtılmasıyla da durum, yargıya taşındı.

Ümit UZUN