Yaşam ‘Koç’u!

Ünlü işadamı Rahmi Koç, tatile çıktı. Teknesi Nazenin V ile Akdeniz kıyılarını turladı. Arkadaşlarıyla İbiza’da akşam yemeği yiyen Koç’un şıklığı dikkatlerden kaçmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2017 Güncelleme 02 Ağustos 2017, 01:03
Yaşam ‘Koç’u!

İÇİNDEKİLER

YAZ aylarının gelmesiyle ünlü isimler, sıcak denizlere aktı. Kimi Ege ve Akdeniz'e giderken kiminin tercihi yurtdışıydı. Yunanistan ve İspanya'nın ünlü adası İbiza, sosyetenin en çok tercih ettiği sahiller arasında yerini aldı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da, yoğun iş temposunu bir kenara bıraktı. Teknesi Nazenin V'ye atlayan Koç, ilk olarak Ayvalık, Çeşme, Malta'yı turladı. Her daim sportif ve şık görüntüsüyle gençlere taş çıkartan ünlü işadamının tatil rotasında İspanya'nın ünlü tatil adası İbiza vardı. İstanbul sosyetesinin ünlü isimlerinden Ayşegül Dinçkök ve İspanyol arkadaşlarıyla birlikte, Nobu adlı mekanda akşam yemeği yiyen Koç'un şıklığı dikkatlerden kaçmadı. Tatiline lüks yelkenlisinde devam eden Koç, İbiza'nın ardından rotayı Fransa'nın sahil kentlerinden Saint-Tropez'e kırdı. Koç, yaz tatili boyunca Akdeniz sahillerini gezmeyi planlıyor.




GENÇLİĞİNİ UYKUYA BORÇLU
Hayat tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Rahmi Koç, daha önceki röportajında gençlik sırrının öğle uykusu olduğunu açıkladı. Haftanın her günü spor yaptığını ve 50 senedir öğle yemeğinden sonra mutlaka uyuduğunu belirten Koç, bunu Churchill, İsmet Paşa'ya tavsiye etmiş. İsmet Paşa da Vehbi Koç'a anlatmış. O da yapardı" ifadesini kullandı. Hayatında hiç diyet yapmadığını belirten Koç, "İçtiğim çayı elli sene önce Japonlar'dan öğrendim. Yeşil çay değil... Yeşil limon kabuğudur" dedi.