Eylem hazırlığındaki teröristlere operasyon

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde milletin tokadını yiyen FETÖ'cüler ve arkasındaki güçler terör örgütleri üzerinden topyekün saldırıya geçti. Darbe girişiminde başarılı olamayınca şimdi de 15 Temmuz'un yıldönümünde kanlı planlarını devreye sokmaya çalışıyorlar. İstihbarat ve terörle mücadele ekipleri ise kalleşlere göz açtırmıyor. Gaziantep'te eylem hazırlığındaki 18 terörist kıskıvrak yakalandı.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 13 Temmuz 2017, 19:09
Eylem hazırlığındaki teröristlere operasyon

İÇİNDEKİLER

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğüne bağlı ekipler, terör örgütü DEAŞ'ın kentte olası terör eylemlerinin bertaraf edilmesi amacıyla operasyon gerçekleştirdi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinliklerine yönelik, örgütün silahlı ve bombalı eylemler yapacağı ve bu eylemler için uzun zamandır hazırlık içerisinde oldukları bilgisine ulaşan ekipler, sahte kimliklerle kentte bulunan şahısların adreslerine insansız hava aracı (İHA) destekli eş zamanlı operasyon düzenledi.

8'i Suriye, 1'i Irak vatandaşı olmak üzere 18 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında kurusıkı tabanca, dürbün, sahte plaka ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.

DÜN DE KONYA'DA 5 DEAŞ'LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ