Kaos yürüyüşüne bayatlamış numaralarla destek

Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde teröristler ve hainler için başlatılan kaos yürüyüşünden Gezi kalkışmasına yönelik eylemler dikkat çekiyor. Gezi kalkışmasında başlatılan Duran Adam provokasyonundan sonra sözde adalet yürüyüşüne de 'Adalet Duruşu' adı altında destek geldi.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2017, 10:53
Kaos yürüyüşüne bayatlamış numaralarla destek

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri destekli kaos yürüyüşünden artık bayatlamış numaralarla Gezi olayları çıkarılmak isteniyor. Hainleri ve teröristleri aklamak için başlatılan sözde adalet yürüyüşüne 'Adalet Duruşu' adı altında başlatılan komik bir destek geldi.Gezi kalkışmasında da aynı senaryo oynanmış ve "kırmızılı kadın", 'Duran Adam' gibi eylemlerle halkın sokaklara dökülmesi amaçlanmıştı.



Avcılar'daki 'Çığlık Sanat Atölyesi' sanatçılarından konsarvatuvar 3'üncü sınıf öğrencisi Aleyna Çevik, CHP'nin sözde 'Adalet Yürüyüşü'nden etkilenerek, adaleti simgeleyen Yunan mitolojisinde Uranüs ve Gaia'nın kızı olan adalet ve düzen tanrıçası 'Themis'in 'Heykel duruşu' adı altında bir çalışma ortaya koydu.