Acıya taşındılar!

İstanbul’da 10 yaşındaki Abdullah, babasının bir hafta önce satın aldığı dubleks evin içerisindeki asansöre kafasını sıkıştırdı. Feci şekilde hayatını kaybetti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2017 Güncelleme 18 Haziran 2017, 00:00
Acıya taşındılar!

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay geçtiğimiz günlerde Kağıthane'de yaşandı. İstanbul Bayrampaşa'da gıda toptancısı olan Ferit U., ev almaya karar verdi. Uzun süre araştırma yaptı. Emlakçı emlakçı gezdi. Bir hafta önce dubleks daire satın aldı. Dairenin önceki sahibi özürlü olduğudan 6. kattaki evden çatı katına çıkılması için asansör yaptırmıştı. 10 yaşındaki Abdullah U. dubleks daireden asansörle terasa çıktı. Burada bir süre vakit geçiren çocuk, alt kata inmek için tekrar asansöre bindi.

YASA BOĞULDULAR
Bu sırada aşağıdan asansör çağırıldı. Hazırlıksız yakalanan küçük çocuk, dengesini kaybederek düştü. Duvar ile asansör arasına kafası sıkıştı. Acı dolu feryatlarını duyan ailesi, Abdullah U.'yu sıkıştığı yerden kendi imkanları ile çıkardı. Sağlık ekiplerine haber verildi. Ekipler tarafından kalp masajı yaptıktan sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah U., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölümü sevenlerini yasa boğdu. Abdullah'ın babasının yeni aldığı evden cenazesi çıktı.

Mustafa KAYA