Son Dilek

Sağ bacağından vurulan Dilek Bozal, 2 kişi tarafından hastaneye bırakıldı. Ancak kurtarılamadı. Genç kadının öldüğünü öğrenen şüpheliler ise kaçtı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 00:00
Son Dilek

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik şiddet bitmedi. Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kahreden olay, Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 2 kişi, önceki gece kırmızı bir otomobille sağ bacağından vurulan 26 yaşındaki Dilek Bozal'i özel bir hastaneye getirdi. Genç kadın, kan kaybından hayatını kaybetti. Görevliler, Bozal'ı hastaneye getirenlere genç kadının yaşamını yitirdiğini söyledi. Bozal'ın öldüğünü öğrenen şüpheliler de otomobille olay yerini terk etti. Hastane çalışanları, durumu polise haber verdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Güvenlik güçleri, Dilek Bozal'ı hastaneye bıraktıktan sonra kaçan 2 kişinin kimliğini tespit etmek için güvenlik kameralarını inceledi. Acı haberi duyunca hastaneye koşan Bozal'ın ayrı yaşadığı eşi ve ailesi sinir krizi geçirdi. Bozal'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp'a gönderildi. Soruşturma başlatan polis, genç kadını hastaneye götürüp kaçan şüphelilerin kimliğini, kamera kayıtlarından belirledi. Ekipler, zanlıları yakalamak için harekete geçti.

Tuna ÇAM