Holiganlar Haşladı

Üniversiteli Şuayip, stat büfesinde görev yaptı. Su ve çay fiyatlarına tepki gösteren holiganların saldırısına uğradı. Bir taraftar ise öğrenciyi 20 litrelik kaynar suyla haşladı. Ölümden dönen genç ‘Suçluyu bulun’ diye haykırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2017 Güncelleme 12 Haziran 2017, 01:04
Holiganlar Haşladı

İÇİNDEKİLER

ANTALYA Stadyumu'nda geçen Pazar günü oynanan ve olaylı geçen Göztepe-Eskişehirspor maçında bir gencin başı yandı! Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Şuayip Çiftçi (24), okul harçlığını çıkartmak için geçici işlerde çalıştı. Çiftçi, son olarak maç günü 3 arkadaşıyla birlikte stattaki büfede 50 TL yevmiye karşılığında görev aldı. Şuayip Çiftçi ve arkadaşları, kağıt bardak çayı ve suyu 2 TL'ye satmaya başladı.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILAMADI
Çiftçi ve arkadaşları, fiyatları pahalı bulan taraftarların sert tepkisiyle karşılaştı. Çiftçi, "Biz öğrenciyiz. Harçlığımızı çıkarıyoruz. Bize söylenen fiyatlar üzerinden satış yapıyoruz" diyerek tepkili grupları yatıştırmaya çalıştı. Taraftarlar ise maçın ilerleyen saatlerinde daha da saldırganlaşıp etrafa küfürler yağdırdı. Çiftçi ve arkadaşları, fiyatı bahane eden taraftarların sözlü ve fiziki şiddetine maruz kaldı. Çiftçi büfeye geçerek kepenkleri kapatmaya çalıştı. Buna daha da sinirlenen taraftarlardan biri, büfedeki çay kazanının içindeki 20 litrelik kaynar suyu Çiftçi'nin üzerine boşalttı. Taraftarlar daha sonra büfeyi yağmaladı. Boynundan karnına kadar yanan Çiftçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haşlanan genç, 2'nci derece yanık teşhisiyle tedaviye alındı. Harçlığını çıkarmak isterken ölümün eşiğinden döndüğünü ve bu nedenle mezuniyet törenine katılamadığını belirten Çiftçi, şunları anlattı: "Bana bunu yapan şu an dışarıda mutlu geziyor. Benim her gün burada çektiğim acıyı bilmiyor. Bir an önce onun yakalanmasını istiyorum."