Fularmoni orkestrası

Türkiye dün 13 şehidine ağladı. HDP’li ve CHP’li vekiller ise Rakka’da öldürülen kırmızı fularlı terörist Ayşe Deniz Karacagil için İstiklal Caddesi’nde bir gösteri yaptı! Ayrıca Gezi provokasyonuyla ilgili pankartlar açtı! Böylece “Mesele ağaç değil, sen hala anlamadın mı” sözünün arka planı bir kez daha ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2017 Güncelleme 02 Haziran 2017, 00:53
Fularmoni orkestrası

İÇİNDEKİLER

Küresel terörün kolları, ahtapot gibiydi. Kan lobisi, ahtapotun kollarıyla Türkiye'yi karıştırmak için her türlü hainliği sergiledi. Onlar arasındaki en önemli provokasyon, İstanbul Gezi Parkı'ndaki eylemlerdi. Gezi'deki ağaçları bahane eden gruplar, İstanbul'u savaş alanına çevirdi. Kanlı girişimin Türkiye'ye yayılması için her türlü plan devreye girdi. O planın içinde yer alan isimlerden biri de 22 yaşındaki Ayşe Deniz Karacagil'di. Karacagil, boynuna kırmızı fularını takıp Antalya sokaklarında Gezi eylemleri düzenledi. Ardından bir grup medya tarafından ekranlara çıkartılıp kahraman ilan edildi. Ancak terör örgütü PKK ile bağı ortaya çıkınca tutuklanıp hapse gönderildi. Tahliye edildikten sonra terör yuvası Kandil'e gitti. Teröristbaşı Murat Karayılan'ın "danışmanlığı"na getirildi. Kadın teröristlerin tepkisini çekince de Rakka'ya gönderildi. Ancak "Destan Temmuz" kod adıyla terör örgütü YPG içinde yer alan Karacagil, Rakka'da öldürüldü.



İşte dün HDP'li ve CHP'li vekiller terörist Karacagil için İstanbul'da, İstiklal Caddesi'nde gösteri düzenledi. Gezi Parkı'nın sözde yıldönümünü de bahane eden göstericiler yürüyüşe geçti. Gösteride, Gezi olaylarının baş mimarları olan ve Suriye'de PKK'ya katıldıktan sonra öldürülen terörist Ulaş Bayraktaroğlu ve Ayşe Deniz Karacagil için "Gezi'den Rakka'ya destan olmaya", "Ulaş'tan Deniz'e mücadele sürüyor" sloganları atılıp adeta terör estirildi. Yürüyüşe, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Onursal Adıgüzel ve HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan da destek verdi. Bu durum "Meselenin ağaç olmadığını" bir kez daha gözler önüne serdi!


Başını CHP'li ve HDP'li vekillerin çektiği grup, Rakka'da öldürülen terörist Karacagil için gösteri yaptı. Bununla da yetinmeyip sloganlar attı.