Şiddet 'Eylem'i

Eşi İbrahim Toraman ile boşanma sürecinde olan Eylem Toraman, arkadaşı Ayşe Tufan tarafından darp edildi. Toraman’a Etiler’de bir klinikte tokat atan Tufan hakkında 8 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 00:38
Şiddet ’Eylem’i

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman ve avukat Eylem Toraman, 2014 yılında hayatlarını birleştirdi. Aynı yıl oğulları Ali Erim'i kucaklarına alan çiftin mutlulukları fazla uzun sürmedi. Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Eylem Toraman, boşanma davası açıp 5 milyon lira tazminat, 2 bin lira da nafaka talep etti. Çiftin karşılıklı iddiaları dava süresince sertleşti. Son olarak Eylem Toraman, adliye çalışanı arkadaşı Ayşe Tufan'dan boşanma davasında tanık olmasını istedi. Teklifi kabul eden Tufan, birkaç gün sonra İbrahim Toraman ile baş başa yemek yerken görüntülendi! Arkadaşını 'Kocamda gözü var' diye suçlayan Eylem Toraman ile Tufan arasında ipler gerildi. İki arkadaş, 5 Mayıs günü İstanbul Etiler'deki bir klinikte karşı karşıya geldi. Sözlü başlayan tartışma ilerledi. Ayşe Tufan'ın Toraman'a tokat atması üzerine klinik çalışanları araya girdi. Hakkında dava açılan Tufan için 8 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

BİLİRKİŞİ İNCELEDİ...
İstanbul 39. Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen davaya katılan Ayşe Tufan, Toraman'ı yaralamadığını ve ona hakaret etmediğini belirtti. Eylem Toraman ise şunları söyledi: "Etiler'de bir kliniğe gittiğimde tesadüfen Ayşe T. de oradaydı. Yanına giderek, 'Aaa! Ayşe de buradaymış. Allah seni bilerek karşımıza çıkardı' dedim. O da bana 'Sus! Sen beni adliyede arkadaşlarımın içinde rezil ettin' diyerek yüzüme tokat attı. Sanıktan şikayetçiyim." Mahkeme, klinikteki kamera kayıtlarına yansıyan tokadın, bilirkişi tarafından incelenmesini istedi. Bilirkişi Fırat Bozkurt, "Müştekinin sanığa bir şeyler söylediği, sanığın da bu sözlere cevap verdiği görülmüştür. Daha sonra taraflar arasında bir tartışma yaşandığı, sanığın da sol eliyle müşteki Eylem Toraman'ın yüzünün sağ tarafına tokat attığı anlaşılmıştır" dedi. Bilirkişi raporunun mahkemeye sunulmasının ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Ali OKTAY