İkinci raunt

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel, ‘Ümit Akbulut, beni 4.5 milyon dolar dolandırdı’ dedi. Gözaltına alınan ünlü organizatör ise iddiaya boksör Floyd Mayweather’in videosuyla cevap verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2017 Güncelleme 17 Mayıs 2017, 03:54
İkinci raunt

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel, ünlü organizatör Ümit Akbulut'un kendisini 4.5 milyon dolar dolandırdığını açıkladı. Ümit Akbulut ve Sinan Siner, önceki akşam gözaltına alındı. Akbulut'un benzer suçlardan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. Wiel'in, Podolski gibi tanınan bir markaya sahip olmak için yardım istediğini söyleyen Akbulut, bunun için ünlü boksör Floyd Mayweather ile 4.2 milyon dolara anlaşma yapıldığını anlattı. Akbulut, Floyd'un "Van der Wiel, aileye hoş geldin" dediği videoyla hakkındaki iddiayı yalanladı. "Delilleri ortaya koyacağım" diye savunma yaptı.

DEKONTLAR POLİSTE
VAN der Wiel'i dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan Ümit Akbulut ve Sinan Siner'in polisteki işlemlerinin sürdüğü açıklandı. Polis, Van der Wiel'in banka aracılığıyla gönderdiği paraların dekontlarına ulaştı. Şüphelilerin başka kişileri de dolandırmış olma ihtimaline karşı araştırma başlatıldı.


Floyd Mayweather


Ümit Akbulut

Yunus Emre KAVAK