FETÖ’cü olmayan giremez

Almanya, İncirlik’e alınmayan vekillerin acısını NATO vasıtasıyla almaya kalktı. FETÖ’cülerin beslendiği, NATO’nun ihanet üssü Ramstein’a Türkiye’den gelecek hiçbir subayın alınmayacağı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2017 Güncelleme 17 Mayıs 2017, 01:28
FETÖ’cü olmayan giremez

İÇİNDEKİLER

Terörün her türlüsüne kucak açan Almanya, "Biz müttefikiz" dediği Türkiye'ye ihanet etti. FETÖ, DHKP-C ve PKK'yı himaye etti. Terör seviciliğin karşılığını alınca yalan ve iftiraya başladı. Türkiye, SPD'li Wolfgang Hellmich ile CDU partisinden Michael Brand, Yeşiller Partisi'nden Agnieszka Brugger ve Sol Parti'den Alexander Neu'nun İncirlik'teki Alman askerleri ziyaretine izin vermedi. Alman politikacılar ve medya, yeni bir kara propaganda kampanyasına başladı. Bild, Welt, Die Zeit ve Der Spiegel gibi Türkiye düşmanı yayınlar "Türkiye'nin yaptığı anlaşılmaz bir durum. Bu kararın hiçbir gerekçesi yok. Erdoğan, şantaj uygulamak için farklı yollar deniyor. Merkel aciz kalıyor. Hemen haddini bildirmezsek, Türkiye'nin şantajlarına boyun eğmek zorunda kalırız" ifadelerini kullandı. Almanya Başbakanı Angela Merkel bu tepkiler üzerine "İncirlik Üssü'ne alternatifleri değerlendirmeliyiz, Ürdün bir olasılık" dedi. Ramstein Kasabası'nda bulunan NATO Üssü'nde görev yapan FETÖ'cüleri iade etmediği gibi hepsine maaş ve villalar veren Almanya, Türk askerlerini adeta kendi askeri haline getirdi. Son olarak ise Türkiye'nin ihraç ettiği bu FETÖ'cüler yerine aynı üsse göndereceği askerlerin Ramstein'a kabul edilmeyeceği gündeme geldi. NATO daha önce Türkiye'nin verdiği atama listesini kabul etmezken, Alman medyası Ramstein'a Türkiye'den gönderilecek subayların alınmayacağını iddia etti.



Ramstein Üssü Almanya'nın Kaiserslaurten şehrine 25 km uzaklıkta bulunuyor. NATO karagahı olarak bilinen üste TSK'dan ihraç edilen FETÖ'cü askerler görev yapmaya devam ediyor.

Mevlüt YÜKSEL