Aşk senedi!

Nasuh Özer, kendisini evlenme vaadiyle dolandıran E.Ş.’ye 130 bin TL kaptırdı. Ödediği her miktar için de senet imzalattı. “Rica ediyorum ya paramı ver, ya da benimle evlen” diyerek ağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2017 Güncelleme 16 Mayıs 2017, 02:31
Aşk senedi!

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Nasuh Özer (62), komşusu E.Ş.'ye gönlünü kaptırdı. Başına gelmeyen kalmadı. Özer'in eşi Hacer Özer, 15 yıl önce aynı mahallede oturdukları E.Ş. ile tanıştı. E.Ş., iddiaya göre kocasının çalışmadığı ve içki içtiği gerekçesiyle borçlandıklarını ve paraya ihtiyacı olduklarını anlattı. Kadının haline acıyan Hacer Özer, durumu kocasına anlattı. Bunun üzerine Nasuh Özer, E.Ş.'ye para göndermeye başladı. Aradan 12 sene geçti. Nasuh Özer, eşini kaybetti. E.Ş. ise Özer'e eşinden boşandığını ve kendisiyle evlenmek istediğini söyledi. Bu talebi olumlu karşılayan Özer, kendisinden para istemeye devam eden kadına tarlasını da satarak 3 yıl boyunca para verdi.

'ZENGİN ENAYİ'
E.Ş.'ye 15 yılda 130 bin TL ödedi. Bu borçlar için de senet yapmayı ihmal etmedi. Bir süre sonra ise kandırdığını fark etti. Para ödemeyi kesti. E.Ş. ise duruma sinirlendi. Özer'i karnından bıçaklayıp hastanelik etti. Savcılığa şikayette bulunan Özer, "Evlilik uzayınca parayı kestim. 'Senin gibi zengin bir enayi bulursam, paranı vereceğim' dedi" diye konuştu.