Kanlı tezgah

Semt pazarına giden bir müşteri, aldığı kumaşı değiştirmek istedi. Ancak pazarcı “Bizde değişim yok abla” dedi. Duruma sinirlenen kadın, yakınlarıyla birlikte terör estirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 00:18
Kanlı tezgah

İÇİNDEKİLER

Sakarya'da semt pazarında kumaş satan Mehmet Balkır, aldığı kumaşı iade etmek isteyen müşterinin talebini kabul etmedi. Çıkan tartışmada Balkır tabanca ile yaralanırken 3 kişi baygınlık geçirdi. Olay dün Erenler İlçesi'nde kurulan semt pazarında meydana geldi. İsmi belirlenemeyen bir kadın, geçtiğimiz hafta kumaş bölümünden aldığı elbiseyi değiştirmek istedi. Pazarcı Mehmet Balkır (24) ise 'Bizde değişim yok abla' diyerek ürünü değiştiremeyeceğini söyledi. Duruma sinirlenen kadın müşteri, yakınlarına haber verdi.

BAYGINLIK GEÇİRDİLER...
Yakınları silah ve bıçaklarla pazara gitti. Çıkan kavgada karşı taraf Mehmet Balkır'a ateş etti. Kumaşçı ve 2 kişi yaralanırken, pazarda bulunan ve korkan 3 vatandaş baygınlık geçirdi. Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Balkır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Esnaf Abid Taran, olayla ilgili çıkan kavgada büyük korku yaşadıklarını söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından bölgeye giden ekipler, görgü tanıklarını dinledi. Alışveriş yaptıkları sırada silah sesiyle irkilen vatandaşlar, bir süre kendilerine gelemedi.