Bu 'Nazi'l iş!

Oyuncu Talat Bulut’un kızı Almanya’dan Türkiye’ye gelmek için Frankfurt Havaalanı’na gitti. Ancak polisin ırkçı muamelesiyle karşılaştı. Bulut’da kızının yaşadıklarını çektiği videoyla anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2017 Güncelleme 10 Mayıs 2017, 00:08
Bu ’Nazi’l iş!

İÇİNDEKİLER

Almanya Türkiye'ye karşı yürüttüğü ırkçı politikayı her alanda gösterdi. Ünlü oyuncu Talat Bulut'un kızı da bu tutumdan etkilendi. Bulut, dün İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitti. Almanya'dan gelecek olan kızını bekledi. Ancak Türk pasaportlu kızının Alman polisi tarafından sebepsiz yere sorgulandığını ve bavullarının didik didik arandığını öğrendi. Talat Bulut, yaşanan olayı çektiği videoda anlattı. Sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Bulut söz konusunu videoda bavulların geldiği bölmeye oturup, "Havaalanı'nda kızımın bavulu olarak dönüp dönüp duruyorum. Kızım gelip almıyor beni. Çünkü uçağı kaçırmış. Alman polisi Türk olduğunu görünce çantalarını didik arıyor. Kızımda bu yüzden uçağı kaçırıyor. Polise sinirleniyor. Poliste ona 'Bize sinirlenmeyin sonuçları böyle yaşarsınız diyor' diyerek tepki gösterdi. Birkaç saat sonra ise kızı, başka bir uçakla İstanbul'a indi. Kızına kavuşunca yeni bir video daha çeken Talat, "Merhaba arkadaşlar bakın kim geldi. Canım kızım geldi" diye konuştu.


Talat Bulut, kızına kavuşunca yeni bir daha video çekti. Alman polisini espirili bir dille eleştirdi. Hayranları sosyal medyadan destek verdi.