Üç akıl

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir terör evine yapılan baskında Üst Akıl’ın tüm taşeronlarının işbirliği ortaya çıktı. Bir PKK’lının yakalandığı evde çok sayıda silahın yanı sıra FETÖ, PKK ve DEAŞ’ın elebaşlarının kitapları bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2017 Güncelleme 07 Mayıs 2017, 02:11
Üç akıl

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin atılımı tüm dünyayı titretti. Yerli ve milli adımlar ile güçlenen Türk ekonomisi ve Türkiye'nin bölgenin süper gücüne dönüşmesi dışarıda Üst Aklı, içeride işe Üst Akıl'ın hain taşeronlarını harekete geçirdi. Terör, ekonomik göstergeler, yalan, iftira gibi her yolu deneyen Batı taşeronlarını bırakıp doğrudan saldırmaya başladı. Milli irade, tek başına tüm düşmanlara tokat attı; bu kalleş saldırılarda tüm terör örgütlerinin de Üst Akıl'ın taşeronluğunu yaptığı ve birbirleriyle yakın işbirliği içinde olduğu ortaya çıktı. Önceki gün Malezya'da yakalanan FETÖ'cülerin aylardır DEAŞ teröristleriyle görüştüğü ortaya çıkarken Mardin'de basılan bir terör evinde üç örgütün dokümanları bulundu. Mardin'de, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan zanlının evinde, 2 uzun namlulu silah ile terör örgütleri PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye ait örgütsel materyaller bulundu.



NE ARARSAN VAR...
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, FETÖ soruşturması kapsamında Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi'nde FETÖ şüphelisi şüpheli Sabrinaz B evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, yatak odasındaki kullanılmayan ebeveyn banyosunda 2 kalaşnikof marka otomatik tüfek, av tüfeği, 2 şarjör, 319 fişek ele geçirildi. Evin çeşitli alanlarında ise terör örgütü PKK'ya ait bez parçası, PKK elebaşı Abdulah Öcalan'a ait kitaplar, FETÖ kitaplar ve DEAŞ arması bulunan kitaplar ile çok sayıda cep telefonu, sim kart, hafıza kart ve bilgisayar bulundu.

YENİ TALİMAT: SİLAH KULLANIN
15 Temmuz sonrası tek tek deşifre olan FETÖ paniğe kapıldı. Örgüt içi itirafların artmasıyla yurt içi ve yurt dışında üst üste ağır darbeler alan Pensilvanyalı sahtekar Fetullah Gülen'in tansiyonu zıplarken; baskın yapılan örgüt üyelerine yeni bir talimat gitti. Son günlerde polisin dur ihtarına uymayınca vurularak yakalanan ve uzun uğraşlarla kaçmaya çalışan FETÖ'cülerin yakalanmasını zorlaştırmak isteyen örgüt, "polis baskınlarında silah kullanın" talimatı verdi. Bu talimatın Mardin'deki örgüt evinde ele geçirilen silahlar ve dijital materyaller ile anlaşıldığı öğrenildi.