Ders almıyorlar

İlkokul öğretmeni K.K, 7 yaşındaki öğrencisinin omzunu ısırıp kulağını morarttı. Sonra da tehdit yağdırdı.Talihsiz çocuk dehşet anlarını anlattı: Beni dövüp yerden yere vurdu. Sonra da doktora götürdü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:13
Ders almıyorlar

İÇİNDEKİLER

Öğretmen şiddetine bir yenisi daha eklendi. Vicdanları sızlatan olay İstanbul Büyükçekmece'deki bir ilkokulda gerçekleşti. İddiaya göre, sınıf öğretmeni K.K, 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi A.D.'yi başka bir öğrenciyle tartıştığı gerekçesiyle darp etti. Küçük çocuğun kulağını çekip, sırtını tekmeledi. Öfkesini alamayan öğretmen, küçük çocuğun omuzunu da ısırdı. Sonra da bütün öğrencileri tehdit etti. Olayı kimselere söylememelerini tembihledi. Ardından dövdüğü çocuğu sağlık ocağına götürdü. Burada çalışan bir hemşire karşısında komşusunun oğlu A.D.yi görünce şoka girdi. Durumu talihsiz çocuğun annesine bildirdi. Anne Müşerref D. ise telaşla sağlık ocağına gitti. Öğretmen K.K, anneye çocuğun kavga edip düştüğünü ve olayı büyütmeye gerek olmadığını söyledi. Ancak Anne Müşerref D. evladının dövüldüğünü öğrendi.

'TESELLİM SAKAT KALMAMASI'
Çocuğunun kendisine olayı söylemediğini anlatan anne Demirel, "Çocuğumu korkutmuş, ben bunu diğer arkadaşlarından duydum. Belim ağrıyor dedi, belini açtım ayakkabı izi. Öğretmeni 'En başarılı öğrencimle tartıştı o yüzden yaptım' dedi. Daha sonra inkar etti. Ben yapmadım dedi. Tartıştı dediği çocukla konuştum. 'Öyle bir şey yok' diyor. Kimselere haber vermeden çocuğumu sağlık ocağına götürüyor. Tek tesellim, sakat kalmaması ve ölmemesidir. Bu çocuk her geldiğinde kafası şişti, kulağı mordu. Ne oldu dediğimde 'anne düştüm' diyordu. Çocuğu tehdit ediyordu annene söylersen daha beterini yapacağım diye. Bütün çocuklara aynısını yapmış" diye konuştu. Birçok yerinde morluklar olan küçük çocuk ise "Arkadaşımla tartıştık. Öğretmen sonra dövdü. Yerden yere vurdu. Belime vurdu. Sonra da hastaneye götürdü" diye konuştu. Öğretmen K.K. hakkında soruşturma başlatıldı.


Öğretmeni tarafından darp edilen A.D.'nin kulağı morardı.


Küçük çocuğun sırtında diş ve darp izleri görüldü.