Ölümcül işaret

Bursa'da 24 yaşındaki genç annesini boğarak öldürdü. İfadesi ise kan dondurdu: Rüyada annemi öldürmem gerektiğine dair işaret aldım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2017 Güncelleme 29 Nisan 2017, 00:00
Ölümcül işaret

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay Bursa Osmangazi'de yaşandı. 24 yaşındaki Aykut Sevinç, madde bağımlısıydı. Birçok suça karıştı. Defalarca cezaevine girip çıktı. Dün ise 55 yaşındaki annesi Nevin Sevinç ile tartıştı. Kavga aniden alevlendi. Öfkelenen genç, eline geçirdiği örtü ve yastıkla annesini boğarak öldürdü. Ardından da dışarı çıktı. "Annemi öldürdüm" diye bağırdı. Evin yakınından geçen polisler tarafından gözaltına alındı. Daireye giden ekipler ise, talihsiz kadının cesediyle karşılaştı.

'İLİŞKİMİ ONAYLAMADI'
Annesini öldüren Aykut Sevinç, ilk ifadesinde, annesinin kız arkadaşıyla ilişkisini onaylamadığını bu yüzden tartıştıklarını belirterek, "Dün gördüğüm rüyada annemi öldürmem gerektiğine dair işaret aldım, bu nedenle öldürdüm" dedi. Uyuşturucu madde kullanımı ve adam yaralamaktan sabıkası bulunan, bir süre önce de cezaevinden çıkan cinayet şüphelisinin; ağabeyinin 10 yıl önce evde intihar ettiği, babasının da bir süre önce hayatını kaybettiği öğrenildi.