Şiddetli eğitim!

Sınıf öğretmeni N.Ç. derste kalemle oynayan 6 yaşındaki Selim’in yüzünü kitapla yardı. Küçük çocuğa tam 4 dikiş atıldı. Öğretmen hakkında ise soruşturma açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2017 Güncelleme 28 Nisan 2017, 00:00
Şiddetli eğitim!

İÇİNDEKİLER

Yürekleri sızlatan olay 20 Nisan'da İstanbul'da yaşandı. Esenler'deki Doktor İlhami Faydagör İlkokulu'nda eğitim gören 1'inci sınıf öğrencisi Selim S. derste kalemiyle oynadı. Öğretmeni N.Ş. ise kalemi bırakmasını söyledi. Daha sonra da ders kitabının sivri ucuyla küçük çocuğun suratına vurdu! Kanlar içerisinde kalan Selim, hastaneye kaldırıldı. Yüzüne tam 4 dikiş atıldı.

'ÖĞRETMEN KAZA DEDİ'
Olaydan sonra çocuğunun okulunu değiştirdiklerini söyleyen anne Songül S. "Çocuğun anlattığına göre çenesini tutup sert darbeyle yüzüne vuruyor. Yumuşak dokusu kesilmiş. Yüzünde derin bir yara açıldı. Eğitimli bir kişinin bunu yapmaması gerekirdi. 6 yaşında çocuk. Kitap kalem aldı, ders dinlemedi diye bunu yapmamalı. Olay büyümesin diye müdüre söylememiştik. Öğretmen, müdürün yanında 'Beni şikayet edebilirler' dedi. Öğretmen çok rahat, kaza olduğunu söylüyor" dedi. Öğretmeni şikayet ettiklerini de belirten Songül S, "Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gittim. Yetkililere başımıza gelen olayı anlattım. Öğretmen incelemeye alındı" dedi. Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturmanın açıldığını söyledi.