Tehlikeli geceler!

Gece kulübüne giden bir kişi, içeri alınmayınca çılgına döndü. Mekanı kurşunladı. Müşteriler, büyük panik yaşadı. Polis saldırganın peşine düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2017 Güncelleme 24 Nisan 2017, 00:00
Tehlikeli geceler!

İÇİNDEKİLER

İstanbul gecelerinde yine silahlar konuştu. Müşteri ile özel güvenlikçiler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay önceki gece Levent'te yaşandı. Bir gece kulübüne lüks arabasıyla giden bir kişi içeri girmek istedi. Ancak mekana alınmadı. Bunun üzerine kavga çıktı. Silahını çeken şahıs, rastgele ateş açtı. Kurşunlardan birisi güvenlik görevlisinin bacağına isabet etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi geldi. Mekan hemen boşaltıldı.

HASTANEDEN KAÇTI...
Müşteriler büyük korku yaşadı. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, mekana geldiği lüks arabasını park ettiği yerde bırakan saldırganın peşine düştü. Ekipler, çıkan arbede sırasında boynundan yaralanan silahlı saldırganın hastaneye gittiğini ve kısa süreli tedavisinin ardından hastaneden kaçtığını tespit etti. Olay yeri ve çevresinde bulunan boş kovanlar ve mermi çekirdekleri de incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Emir SOMER