Dehşet kafe

Veysel Ecemoğlu, 1 hafta önce bir kafede aşçı olarak işe girdi. Kendisini uyaran patronu Mevlüt Yılmaz’ı bıçaklayarak katletti. Cinayete tanık olan çalışanlar ise sinir krizi geçirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2017 Güncelleme 19 Nisan 2017, 00:00
Dehşet kafe

İÇİNDEKİLER

Antalya'da bir kafede çıkan tartışma cinayetle bitti. Veysel Ecemoğlu, kendisini 1 hafta önce işe alan patronunu bıçaklayarak katletti. Korkunç olay, Botanic Cafe'de dün sabah meydana geldi. Kafede 1 hafta önce aşçı olarak işe başlayan Veysel Ecemoğlu, aynı işyerinde çalışan bulaşıkçı kadın ile tartıştı. Öfkeli aşçı, yaşlı kadını yumrukladı. Bunu gören işyeri sahibi Mevlüt Yılmaz (34), Ecemoğlu'nu uyardı. Patronunun kendisini uyarmasına sinirlenen Veysel Ecemoğlu, mutfaktan aldığı bıçakla Yılmaz'ı 5 yerinden bıçakladı.

HER YERDE ARANIYOR
İşyerinin camlarını da kıran Veysel Ecemoğlu, olayın ardından suç aleti bıçakla kaçtı. Çalışanı tarafından bıçaklanan Yılmaz ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayete tanık olan kafe çalışanları büyük üzüntü yaşadı. Eşinin ölüm haberini alınca kafeye koşan 2 çocuk annesi Cennet Yılmaz, gözyaşlarını tutamadı. Cennet Yılmaz, "Aşkım neredesin? Ömrümden ömür gitti" diye ağıt yaktı. Cinayete kurban giden Mevlüt Yılmaz'ın cesedi ise incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Erdoğan ÖZTÜRK