FAŞüst akıl

Güçlü Türkiye, Üst Akıl’ın kabusu oldu. PKK sevici Avrupa, faşsit uygulamalarla ‘Hayır’ propagandası yaptı. Dünya medyası Türkçe manşet yarışına girdi. Bu trene Almanya’nın Bild, İsviçre’nin Blick, ABD’nin New York Times gazetesinden sonra Avusturya’dan Profil dergisi de eklendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2017 Güncelleme 11 Nisan 2017, 01:41
FAŞüst akıl

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin cumhurbaşkanlık sistemiyle güçlü bir adım atacak olması yıllarca ülkemizi taşeronlarıyla kullanmaya çalışan Üst Akıl'ı perişan etti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "O tamamen Türkiye'yi düşünüyor. Bizden uzaklaşıyor" mesajı veren başta Avrupa olmak üzere tüm Türkiye düşmanları harekete geçti. Faşist yüzünü gösteren Avrupa, Nazi zihniyetiyle Türk siyasetçilere kapılarını kapattı. Hollanda, bir Türk bakanını rehin tuttu. Türk vatandaşlarına köpeklerle saldırdı. Avusturya, Belçika, Fransa ve Almanya da benzer uygulamalar yaptı. Ancak PKK'nın 'Hayır' mitinglerine tüm devlet desteği verildi.

NAZİ KAFASI HORTLADI
İsviçre'de parlamento binası önünde teröristlerin "Erdoğan'ı öldürün" pankartı açması bile alkışlandı. Avrupa medyasının da tek gündemi Türkiye ve Tayyip Erdoğan oldu. İsviçre'nin Blick gazetesi Türkçe manşet atarak "Erdoğan'ın diktatörlüğüne 'Hayır' oyu kullanın" başlığı attı. Alman Bild gazetesi de tam sayfa Türkçe haberle Hayır propagandası yaptı. Bu furyaya son olarak Avusturya dergisi Profil katıldı. Türkçe olarak "Türkiye ve Biz" kapağıyla çıkan faşist dergi, 12 sayfa 'Hayır' propagandası yaptı. Avrupa'nın yanında FETÖ'yü besleyen ABD de boş durmadı. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz'da büyük bir halk tokadı yiyen FETÖ'cü teröristler, ABD'li patronlarının cesaretiyle saldırmaya devam etti. New York Times da 'Hayır' oyu verecek insanlara seslendi.

HEPSİ 'HAYIR'CI
Avrupalı siyasetçiler, 16 Nisan referandum Avrupa'da yapılacakmış gibi 'Hayır' kampanyası yürüttü ve yeni anayasaya karşı çıktı. İşte Nazi zihniyetli Avrupalı liderlerin o açıklamaları:
Hollanda Özgürlük Partisi Lideri Geert Wilders: Başkanlık sistemini kabul etmemiz asla mümkün değil.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel: Başkanlık sistemi ile AB üyesi olması gerçek dışı.
İsveç Başbakanı Stefan Löfven: Türkiye'deki gelişmelerden endişeliyiz.
Avusturya Başbakanı Christian Kern: AB'nin para musluğunu kapatalım.
Avrupa Parlamentosu Yeşiller Grubu Başkanı Ska Keller: Türkiye'ye ambargo uygulayalım.