Erdoğan: "Bu millet sana gereğini yapar"

Trabzon'un Maçka ilçesinde düzenlediği mitingde polise küfür eden CHP'li Tuncay Özkan'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bu vatanın evladına sen it diyemezsin. Ona göre orada bir düzen kuruyor. Bunların sonu gelmiştir. Bu millet sana gereğini yapar." diye konuştu.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2017, 00:00 Güncelleme 08 Nisan 2017, 22:27
Erdoğan: Bu millet sana gereğini yapar

İÇİNDEKİLER

Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşı tehdit edip nefret kusan CHP'li vekillere sert tepki gösterdi. Son olarak Trabzon'da bir polise küfür eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın sözleriyle ilgili Erdoğan, "Bu vatanın evladına sen it diyemezsin. Ona göre orada bir düzen kuruyor. Bunların sonu gelmiştir. Bu millet sana gereğini yapar." dedi.

BUNLARIN SONU GELDİ BU MİLLET SANA GEREĞİNİ YAPAR
Bu vatanın evladına sen it diyemezsin. Ona göre orada bir düzen kuruyor. Bunların sonu gelmiştir. Bu millet sana gereğini yapar. Ama bunlar bu halkın dilini yakalayamadılar. Bunlar menşei itibari ile maalesef buraya gelişi farklı ve o da şimdi mesela denize dökeceğiz derken kim adına bunu söylüyorsun? Genel başkanın adına mı söylüyorsun sana böyle bir yetki mi verdi ne adına söylüyorsun? Ben ne dedim biz denize dökmeyeceğiz bunlar için özel bir demokrasi müzesi yapacağız. Bunları güzel objeler olarak orada değerlendireceğiz dedim.

EN BÜYÜK DERS AHLAKTIR, EDEP YAHU!
Yarın İzmir'deyiz buyur gel. Orada yapalım, oradayız. Siyasette affedilmeyecek sözlerdir. Eline sahip olacaksın, diline sahip olacaksın, beline sahip olacaksın. Bu nedir ahlak sahibi. Bu ağızla kalkacaksın sen orada it diyeceksin. O adam köşe yazarlığı yapmış, cezaevine girmiş, kitap yazmış vs.

CHP'li Özkan polise böyle küfretmişti