Şaşırtan hakim!

Eski futbolcu Hasan Şaş’ın hakim olan ağabeyi Hakan Şaş, yabancı uyruklu bir kadınla İstanbul Hakim Evi’ne gidip alkol aldı. Burada personele saldırıp küfürler yağdırdı. HSYK tarafından açığa alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2017 Güncelleme 04 Nisan 2017, 00:00
Şaşırtan hakim!

İÇİNDEKİLER

Eski milli futbolcu ve antrenör Hasan Şaş'ın hakim olan ağabeyi Hakan Şaş'ın olay çıkarttığı için açığa alındığı öğrenildi. Olay, İstanbul Hakim Evi'nde meydana geldi. Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi'nde hakim olan Hakan Şaş, geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu bir kadınla İstanbul Hakim Evi'ne gitti. İddialara göre, yabancı kadını "Nişanlım" diye tanıtan Hakan Şaş, bir oda istedi. Ancak Şaş'a ve yanındaki kadına ayrı ayrı bloklarda oda verildi. Buna sinirlenen Hakan Şaş, gecenin ilerleyen saatlerinde restorana gidip içki içti. Görevliler ise restoranın kapatılacağını söyleyerek Hakan Şaş'ı ikaz etti.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Dışarı çıkıp bir poşet dolusu bira ile Hakim Evi'ne dönen Şaş ise kefeteryada alkol almaya devam etti. Bu sırada sigara içmek istedi. Hakan Şaş, kapalı alanda sigara içilmemesi yönünde uyarılınca sinirden kendinden geçti! Gece boyunca resepsiyon ve teknik servisteki personele saldıran Şaş, görevlilere küfürler etti. Yaşanan olaylar Hakim Evi'nin güvenlik kamerasınca görüntülendi. 5 günlük rezervasyonu bulunan Hakim Şaş, olay sabahı Hakim Evi'ni terk etti. İstanbul Hakim Evi görevlilerinin tutanak hazırlaması üzerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu harekete geçti. Olayla ilgili 3 müfettiş görevlendirildi. HSYK Başmüfettişi Ali Rıza Karakan ve müfettişler Görkem Keysan ile Alper Dağlı tarafından hazırlanan raporda, Hakim Hakan Şaş'ın kusurlu olduğu ve yargılanması gerektiği belirtildi. Şaş hakkında açığa alınması yönünde karar verildi.


Hakan Şaş'ın görevlilere saldırdığı anlar, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.



Nazif KARAMAN