3-5 Avrupalı faşist

Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba ocağı Rize’de coşkulu kalabalığa seslendi, Avrupa’ya rest çekti: Üç beş Avrupalı faşistin, bu ülkenin onurunu, gururunu incitmesine izin vermeyiz. Batı’daki bazı liderlere sözüm var. Sizler asla Türk milletini sindiremeyeceksiniz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2017 Güncelleme 04 Nisan 2017, 00:00
3-5 Avrupalı faşist

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini 'kontrollü darbe' olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Genel başkanları da 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyecek, elinde dosyalar varmış. Varsa dosya açıkla. 16 Nisan'dan sonra sana bir faydası olmaz. Şimdi açıkla. Ama işi gücü yalan" dedi. Rize Havalimanı'nın da temelini atan ve hizmete giren eserlerin toplu açılışını gerçekleştiren Erdoğan özetle şöyle dedi:

16 Nisan'da ülkemizde tarihi bir dönüm noktasını yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihinin devrim niteliğindeki bir adımını atacağız.

Üç-beş Avrupalı faşistin bu ülkenin onurunu, gururunu incitmesine asla rıza göstermeyiz. Batıda bazı liderlere sözüm var. Sizler Türk milletini sindiremeyeceksiniz.

Avrupa'da oy kullanan kardeşlerimizi ne kadar engellerseniz engelleyin. Allah'ın izniyle oradaki sandıkları patlatacaklar. İnşallah bu faşist baskıları uygulayan bu Nazizmin torunlarına cevabı verin diyorum.

İşte gençler o gece göğüslerini siper ettiler be. Bu millete canım feda.

Marmaris'ten facetime ile bir çağrı ve 81 vilayet meydanlara döküldü. Ben de Yeşilköy Havalimanı'nda milletimle beraber oldum. Ama o saatte Kılıçdaroğlu kaçıyordu.

Ömer Halisdemir'den 30 kurşun çıktı. Ömer Halisdemir FETÖ'cü tuğgenerali öldürdü. Bedelini ödeyecekler.

Böyle bir hainliği ancak aklını, namusunu Pensilvanya'daki o şarlatana 1 dolara satmış mankurtlar yapabilir.

Cumhurbaşkanlığı sistemine çoktan geçmemiz gerekirdi. Rahmetli Özal, Demirel, Erbakan, Türkeş, Yazıcıoğlu bu sistemi istedi. İstemeyen bu hayır diyenler. Özal'a 'sivil diktatör' dediler. Şimdi de bana söylüyorlar. Zaman değişse de yalanlar değişmiyor.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın birinci etabı bitti. Şimdi diğer bölgelerde de terör örgütlerinin tepesine binmek için yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Baharı bekleyen teröristlere çok güzel sürprizlerimiz olacak.

Ana muhalefetin bir milletvekili çıkmış, evet diyenleri İzmir'de denize dökmekten bahsediyor. Bu ne terbiyesizliktir. Haddini bil ya. Yahu sen gerizekalı mısın? 16 Nisan'da milletim bunlara gereken cevabı verecek.

Bir başkası güya tecrübeli siyasetçi, peygamberlere hakaret ediyor. Ey Baykal, yazıklar olsun sana.