İnsan avı!

İstanbul’da Unkapanı Köprüsü’nde kadın sürücü, balık tutan insanların arasına daldı. 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Araç korkuluklarda asılı kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 00:00
İnsan avı!

İÇİNDEKİLER

Korkunç kaza dün İstanbul Fatih'te yaşandı. 32 yaşındaki Esra Alicier, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, Unkapanı Köprüsü'nde balık tutan insanların arasına daldı. Ardından köprüdeki korkuluklarda asılı kaldı. Feci kazada Sevdim Bayramoğlu (53) ağır, Hamit Özsoy ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Alicier ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

SON ANDA YERE YATTI
Görgü tanığı Ramazan Poyrazoğlu, "Karşıda balık tutuyordum. Bir anda fren sesi geldi. Otomobil, insanları altına ala ala bu tarafa doğru geldi. Kazada iki kişi yaralandı. Burada balık tutanlardı. Bir kişi de kendini son anda yere attı. Yoksa onuda altına alıyordu" dedi. Mustafa Çetin ise şunları söyledi: "Kaza aniden oldu. Sobanın başında ısınıyorduk. Gürültüye baktım arkadaşıma bağırdım 'kaçın' diye... Araba ayağıma havada vurdu. Ben son anda yere düştüm de kurtuldum." Öte yandan kaza yerinin yaklaşık 200 metre ilerisinde ikinci bir kaza yaşandı. 1 kişi yaralanırken 2 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.