Topu ölüme kaçtı!

13 yaşındaki Batuhan Akan, müze bahçesine kaçan topunu almak istedi. Demir parmaklıklara düşerek feci şekilde can verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 00:00
Topu ölüme kaçtı!

İÇİNDEKİLER

Oyun faciayla bitti. Müze bahçesine kaçan topunu almaya çalışan küçük çocuk, canından oldu. Korkunç olay dün Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Harkaçtığı Köyü'nde meydana geldi. 13 yaşındaki Batuhan Akan, tam bir futbol tutkunuydu. Tek hayali futbolcu olmaktı. Dün mahalle arkadaşlarıyla boş bir arazide buluştu. Taştan kaleler kuruldu ve maç başladı. Akan'ın vurduğu top, müze bahçesine kaçtı. Çocuk, koşarak çitlere tırmandı. Dengesine kaybedince demir parmaklıkların üzerine düştü. Acı dolu feryatlarını duyan yakınları, olay yerine koştu. Arkadaşları ise şoke oldu. Küçük çocuk, parmaklıklardan çıkarılarak ailesi tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölüm haberini alan anne ve babası sinir krizi geçirdi. Kendinden geçen çifti, akrabaları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bu kolay olmadı! Çocucuğun yaşamını yitirmesi, öğrenim gördüğü okulda da büyük üzüntüye neden oldu.



Çitlere tırmanan küçük çocuk dengesini kaybedince demir korkuluklara saplandı. Kanlar içinde hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.