Baba sorgu

FETÖ’den tutuklanan polis şefi Ali Fuat Yılmazer’in avukat kızı Fatma Saadet Yılmazer’in ByLock kullandığı anlaşıldı. Yakalanan şüpheli sorguya alındı..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2017 Güncelleme 18 Mart 2017, 01:47
Baba sorgu

İÇİNDEKİLER

İstanbul İstihbarat Şube eski Müdürü Ali Fuat Yılmazer, terör örgütü FETÖ'nün emirlerinden çıkmadı. Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslara imza attı. Yasa dışı dinlemeler yaptı. İşte o polis şefi, FETÖ'den tutuklandı. Yılmazer'in avukat kızı Fatma Saadet ile hukuk öğrencisi kızı Rabia Fitnat da "FETÖ"cü çıktı. Sakarya Barosu'na kayıtlı olan Fatma Saadet Yılmazer önceki gün Adapazarı'nda, kardeşi ise Ankara'da gözaltına alındı. FETÖ'nün haberleşme programı ByLock kullandığı belirlenen Fatma Saadet Yılmazer'in evinden babasına ait 4 tabanca, 1 dolarlar, Bank Asya'ya ait hesap cüzdanları ve Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'ler çıktı. Fatma Saadet Yılmazer'in dün emniyetteki işlemleri tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Yılmazer'in sorgusunun sürdüğü açıklandı.

Fatma Saadet Yılmazer, dün sağlık kontrollerinin ardından İstanbul'a gönderildi. Gazetecilerin sorularına cevap vermedi.