Dikiz deliği!

Lise öğrencisi Aleyna K. kapı komşuları Hüseyin G.’nin anahtar deliğinden kendisini dikizlediğini fark etti. Durumu annesine söyledi. Sapık olduğu iddia edilen genç adamın, 3 yıla kadar hapsi istendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2017 Güncelleme 14 Mart 2017, 00:00
Dikiz deliği!

İÇİNDEKİLER

Mide bulandıran olay, İstanbul Eyüp'te yaşandı. İddiaya göre lise öğrencisi Aleyna K. (17), 20 Temmuz günü okuldan çıkıp evine gitti. Annesinin işte olduğu sırada evin kapısında tıkırtılar işitti. Kapıya yönelip anahtar deliğinden baktı. Karşı kapı komşusu Hüseyin G.'nin (30) yarı çıplak bir vaziyette kendisini dikizlediğini fark etti. Komşusundan korkan genç kız, kendisini odaya kilitledi. Olaydan kısa bir süre sonra sapık komşu yeniden kapının önüne geldi. Anahtar deliğinden genç kızı gözetlemeye devam etti. Korkudan ne yapacağını bilemeyen Aleyna, cama çıkarak komşularından yardım istedi. Paniğe kapılan Hüseyin G. ise evine gitti. Akşam eve gelen anne Emine K., kızını gözetleyen komşusuyla konuşmak istedi. Ancak Hüseyin G., kapıyı açmadı.

ŞİKAYETÇİ OLDU...
Bunun üzerine Emine K., polise gitti. Kızı Aleyna'yı taciz eden komşusunu şikayet etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfadesine başvurulan anne Emine K., komşusunun cezalandırılmasını istedi. Kızı Aleyna K. da olaydan sonra Hüseyin G.'yi her gördüğünde korku dolu anlar yaşadığını söyledi. Genç adam ise üzerine atılan suçlamaları reddetti. Yürütülen soruşturma sonunda 'genç kızı yarı çıplak vaziyette kapı deliğinden gözetleyerek kişilerin huzur ve sük'nunu bozan' komşu Hüseyin G. hakkında dava açıldı. 3 yıla kadar hapsi istenen genç adam, önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

DİLEK YAMAN