Bomba cinayet

Danıştay saldırısı faillerinden Erhan Timuroğlu, kız kardeşi Ceylan’ı yatağında öldürüp kaçtı. Genç kızın son paylaşımı ise yürek yaktı: Güzel abim iyi ki varsın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2017 Güncelleme 02 Mart 2017, 08:27
Bomba cinayet

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da kız kardeşini uykusunda öldürüp kurşuna dizen Erhan Timuroğlu (38), sabıkalı bir isimdi! Timuroğlu, Mayıs 2006'da Danıştay saldırısı ile Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bombaların faillerinden biriydi. 12 Mart 2014'te cezaevinden çıkan Timuroğlu, Pazartesi gecesi, Ataşehir'de anne-babası ve kız kardeşi Ceylan'ın (24) kaldığı eve gitti. Kardeşinin odasına yöneldi. İddialara göre Timuroğlu, odasının kapısının açılmasıyla uyanan Ceylan'a "Sen ne haltlar karıştırıyorsun" dedi. Ardından belinden çıkarttığı tabancayla kız kardeşine ateş etti. Başından vurulan Ceylan, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, cinayetin ardından kaçan katili yakalamak için harekete geçti. Polise ifade veren baba Adem Timuroğlu, "Oğlumu durduramadım" dedi.

"GURURLU BİR AĞABEY"
Erhan Timuroğlu tarafından öldürülen Ceylan, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Genç kızın, sosyal medyadan 10 ay önce doğum gününde kendisine çiçek gönderen ağabeyi için paylaştığı not ise dikkat çekti: "Güzel abim, canım abim, her şeyim, çok teşekkür ederim bana verdigin sonsuz değer için iyi ki varsın."