Facebook’ta öldü!

Şakacı hackerlar, hayatta olan Hakan Tatlı’nın Facebook hesabını ele geçirip, vefat ilanını paylaştı! ‘Öldü’ denilen adamın yaşadığını görenler bayıldı. Eşek şakası karakola taşındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2017 Güncelleme 22 Şubat 2017, 01:23
Facebook’ta öldü!

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde 19 yıldır bakkal dükkanı işleten Hakan Tatlı'ya sosyal medyada eşek şakası yapıldı. Tatlı'nın Facebook hesabını ele geçiren kimliği belirsiz kişiler, 2 yıl önce Tatlı'nın hastanede çekilmiş fotoğrafını paylaşıp, altına "Hakan Tatlı, kalp krizi geçirip vefat etti" diye yazdı. Paylaşımın ardından Hakan Tatlı'nın işyeri ve evi başsağlığı dilemek isteyen akrabaları ve arkadaşlarının akınına uğradı. Bakkala giden bazı komşular ise Tatlı'nın yaşadığını görünce bayıldı.

'AİLEM PERİŞAN OLDU'
Hesabını kurtaran Hakan Tatlı, kendi hesabından işin aslını anlattı. Tatlı, daha sonra hesabını ele geçirenlerden şikayetçi olmak için soluğu karakolda aldı. Son birkaç ayda amcası, teyzesi ve yeğenini kaybettiğini söyleyen Hakan Tatlı, "Peş peşe yaşanan cenazelerin ardından böyle bir şaka yapılmaz. O mesaj nedeniyle ailem ve yakınlarım perişan oldu. Birkaç arkadaştan şüphelendim. Ancak onlar yapmadıklarını söyledi. Olayla ilgili şikayette bulundum" dedi.

ABBAS ÇAKAR