Hakimiyeti bitti

Mehmet Ekinci, FETÖ’nün şike kumpasındaki hakimiydi! Firariydi. Yalova’da lüks bir sitede yakayı ele verdi! Bıyık bırakıp imaj değiştirmişti! Polise “Avukatımı istiyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2017 Güncelleme 28 Ocak 2017, 01:28
Hakimiyeti bitti

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Gülen ile çetesi her türlü kumpasa imza attı. Şike kumpası ise FETÖ'nün oyunlarının ilk sırasında yer aldı. Hakim Mehmet Ekinci, o kumpasın davalarına baktı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ancak kaçıp sırra kadem bastı. İşte FETÖ'nün hakimi olan o hain, dün Yalova'da yakalandı. Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen FETÖ ile bağlantılı Selam Tevhid kumpası davası kapsamında firari olarak aranan Mehmet Ekinci'nin kentte kaldığı açıklandı.

DOKUNAMAZSINIZ!
Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda Ekinci, gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, Ekinci'nin kullandığı bilgisayar ve bazı belgelere de el konulduğu vurgulandı. İmaj değiştiren FETÖ'cüyü bıyıkları da kurtaramadı. Ekinci'nin karşısında polisleri görünce "Ben hakimim bana dokunamazsınız. Avukatımı istiyorum" diye bağırdı. Bu arada Ekinci, Odatv ve Şike davasının görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski başkanıydı.