Bankacıya cinayet

Viranşehir’de yaşayan bankacı Ercüment Eşref Ayaz, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde can veren genç adamın katilleri ise kaçtıkları Mardin’de yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2016 Güncelleme 28 Aralık 2016, 00:00
Bankacıya cinayet

İÇİNDEKİLER

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi, bankacı cinayetiyle sarsıldı. Özel bir bankada çalışan Ercüment Eşref Ayaz'ı (30), sokak ortasında öldüren katiller, polisten kaçamadı. Kanlı olay, önceki gece yaşandı. Yol ortasında bir cesetle karşılaşan vatandaşlar, hemen polisi aradı. Ekipler, olay yerinde incelemeler yaptı. Başından vurularak öldürülen kişinin özel bir bankada çalışan Ercüment Eşref Ayaz olduğu saptandı. Ayaz'ın cesedi, Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HUSUMET CİNAYETİ
Olayın aydınlatılması için kurulan özel ekip, kaçan zanlıları bulmak için düğmeye bastı. Olay yerindeki beyaz bir otomobil, güvenlik kemaralarına yansıdı. Ekipler, aracın izini sürerek şüphelilere ulaştı. Bankacıyı öldüren Orhan A. ile ona yardım eden Mehmet T., Mardin'in Derik İlçesi'nde saklandıkları evde yakalandı. Cinayette kullandıkları tabancayla birlikte gözaltına alınan Mehmet T. ve Orhan A., sorguya alındı. Suçunu itiraf eden Orhan A., cinayeti husumetten dolayı işlediklerini açıkladı. Ancak husumetin ne olduğu açıklanmadı.

MEHMET YILDIRIM