Karı kocanın sır ölümü

Suriyeli mülteci, pansiyonun 4’üncü katından düşerek öldü. Karısı da cansız halde bulundu. Kocanın eşini katlettikten sonra intihar ettiği ileri sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2016 Güncelleme 19 Aralık 2016, 00:00
Karı kocanın sır ölümü

İÇİNDEKİLER

Mersin'de dün bir pansiyonda sabaha karşı gürültü üzerine dışarıya çıkan görevliler, yerde kanlar içinde yatan bir erkek görünce polisi aradı. Yapılan incelemede eşi Renim Taha Mehlul ve 1.5 yaşındaki oğulları Hüsana Arouani ile Türkiye'ye sığınan Suriye uyruklu baba Walid Arouani'nin pansiyonun 4'üncü katından düşerek öldüğü belirlendi. Suriyeli ailenin kaldığı pansiyon odasına çıkan ekipler, adamın eşinin cansız bedeniyle karşılaştı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Minik Hüsana Arouani ağlarken bulundu. Bebek, Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Walid Arouani'nin eşini öldürdükten sonra 4'üncü kattan atlayarak intihar ettiği üzerinde duruluyor. Suriyeli ailenin son görüntüleri de pansiyonun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Arouani ailesinin pansiyona gelişi ve resepsiyonda kayıt yaptırdıktan sonra odalarına çıkışları görülüyor.