Nazik Martin!

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı’nın, Köln’de çantası çalındı. Önce karakolda ardından havalimanında zulme uğradı. Nazi ruhlu Almanlar’ın bu terbiyesizliği büyük tepki topladı. Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann ise Bahçekapılı’yı makamında ziyaret edip ülkesi adına üzüntülerini aktardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2016 Güncelleme 15 Aralık 2016, 02:05
Nazik Martin!

İÇİNDEKİLER

Almanya, hainlere kucak açtı. Türk düşmanı teröristler Almanya'da cirit attı. FETÖ'sü, PKK'sı, DHKP-C'si Almanya'ya sırtını dayadı. Türkiye'de casusluktan yargılanan Can Dündar ise Almanya'ya kaçtı. Hatta kendisine pasaport bile çıkarıldı. İşte teröre destekte sınır tanımayan Almanlar, bir Türk siyasetçiye ise yapmadığını bırakmadı. AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Köln kentine bir ziyaret yaptı. Bu sırada kaldığı otelin lobisinde çantası çalındı. Çantanın içinde telefon, pasaport, kredi kartları, tüm kimlik kartları vardı. Bahçekapılı olayın ardından hemen karakola gidip şikayette bulundu ve durumu anlattı.

'SORUNUN AŞILMASI İÇİN ÇABAMIZ VAR'
Ancak Almanlar büyük bir terbiyesizlik yapıp Bahçekapılı'yı saatlerce polis merkezinde tuttu. Bahçekapılı saatler sonra Türkiye'ye dönerken, Türk makamları Almanya'ya sert çıktı. Türkiye, Alman makamlarını sert bir dille uyardı. Almanya'nın bu terbiyesizliğinden sonra dün önemli bir gelişme yaşandı. Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, geçtiğimiz pazartesi günü Meclis'e gitti. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'yı makamında ziyaret etti. Büyükelçi Erdmann, Bahçekapılı'nın havalimanında beklemek durumunda kalmasından ötürü duyduğu üzüntüyü ve özürlerini aktardı. Havalimanı polisinin standart kurallar doğrultusunda hareket ettiğini anlattı. "Almanya'nın, sorunun aşılması için çaba gösterdiğini" açıkladı.