Hepsi kahraman

Kalleş saldırıdan sonra yaralı polislerin götürüldüğü Şişli Etfal’deki bir hemşire, yaşananları anlattı: Hepsi kahraman. Bir polis, “Hemşire hanım çok ağrım var, dayanamıyorum bağırıyorum, diğer hastaları çok mu rahatsız ediyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2016 Güncelleme 13 Aralık 2016, 01:15
Hepsi kahraman

İÇİNDEKİLER

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nde görevli hemşire Özlem Seko'nun Beşiktaş'taki kalleş saldırıda yaralanan çevik kuvvet polislerinin hastanede, kendilerinden çok diğer hastaları düşündüğünü ve onların kahraman olduğunu söyledi. Sosyal medyada trend topic olan bu paylaşım, yürekleri burktu:

NASIL KIYDINIZ!
26 yaşında bacağı ve kaburgaları kırılmış vücudu yanık et ve barut kokan polis bir hastam, 'Hemşire hanım çok ağrım var, dayanamıyorum bağırıyorum; diğer hastaları çok mu rahatsız ediyorum' dedi. O durumda bile hala kendini değil, diğer insanları düşünüyordu. Ara ara arkadaşlarının durumunu ve şehit sayısını soruyordu. İsyan etmiyordu, özel ilgi istemiyordu, söylediklerimize harfiyen uyuyordu. Yakınları da ortalığı yakıp yıkmıyor üstümüze yürümüyorlardı, yoğun bakımın kapısında metanetle bekliyorlardı. Sadece o değil o gece konuşabilecek durumda olan bütün hastaların tutumu böyleydi. Çoğumuz gözyaşlarımızı tutamadan çalıştık. Televizyondan izlemek gibi değil orda olmak, çiçeği burnunda gençlerin ellerinizin arasından kayıp gitmelerini izlemek, yaşasalar bile sakat kalacaklarını bilerek yaralarını sarmak. Televizyondaki birer sayıdan ibaret değil onlar, hepsinin bir hikayesi ve ellerinden alınmış bir gelecekleri var. Nasıl kıydınız onlara!!! Nasıl vicdanınız el verdi!!! Nasıl hesabını vereceksiniz bu gencecik vatan evlatlarının!!!"

TWİTTER YORUMLARI
* Polislerimiz, canımız kanımız. Onlar vatan evladı.
* Sanıyorlar ki, bizi şehit ederek yok edecekler. Bir ölürüz, bin doğarız.
* Bu vatanı, FETÖ'ye, PKK'ya, DHKahpe-C'ye bırakmayacağız.
* Şehitlik en büyük mertebe. Bunu bilmeyen kalleşler mi bizi korkutacak.
* Özlem hemşire de sağ olsun ...
* Vatanı için canını veren herkes bizim kahramanımızdır.
* Bizi yıkacaklarını sanan kalleş itler... Biz diz çökmeyiz.
* Polis hayatını ortaya koyuyor bu büyük vatan için.