Son sürat kaza

Dikili’de sürat teknesi balıkçılara çarptı. Denize düşen 4 kişi ölümden döndü. Olayın ardından kaçan tekne ve içindekiler Çanakkale’de yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2016 Güncelleme 12 Eylül 2016, 00:00
Son sürat kaza

İÇİNDEKİLER

İzmir Dikili'de sürat teknesinin çarptığı balıkçılar az daha ölüyordu. Kaza, önceki gün saat 21.00 sıralarında Bademli köyü Garip Ada açıklarında meydana geldi. Sahilde bulunan vatandaşlar bir sürat teknesinin balıkçı teknesine çarptığını görünce durumu Dikili Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Ekipler balıkçı teknesinden denize düştükleri belirlenen Fahri Ayvaz (71), Hüseyin Gazi Kaaan Ulusoy (46), Muzaffer Özbayrak'ı (72) kurtararak kıyıya çıkardı. Kurtarılan 3 kişinin ifadesine başvuran ekipler, 1 kişinin daha kayıp olduğunu belirledi. Arkadaşlarının ifadesine göre kıyıya doğru yüzmeye çalışan kişiyi bulmak için bölgede sahil güvenlik ekipleri ve helikopterle arama çalışması başlatıldı.

HAYATİ TEHLİKE YOK
Dört saat sonra kayıp olan Erol İzzet Kesici (72) de bulunarak helikopterle kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından kaçan 'İlkeda" adlı sürat teknesi ve içindekilerin ise Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi, Küçükkuyu Beldesi'nde yakalandığı bildirildi.