Alman dergisi Der Speigel'den skandal Türkiye sayısı!

Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması bile Alman basının Erdoğan ve Türkiye nefretinin ortadan kalkmasına yetmedi. Der Speigel Türkiye'nin Güneydoğu'yu kastederek "diktatör kendi şehirleriyle savaşıyor" başlıklı bir sayıyla çıktı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2016, 09:32
Alman dergisi Der Speigel’den skandal Türkiye sayısı!

İÇİNDEKİLER

Uluslararası basında Türkiye'ye yönelik algı oyunları son sürat devam ediyor. Alman medyası, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimiyle Türkiye demokrasisini hedef almasını görmezden gelip, Türkiye'nin daha fazla otoriterleşmeye başladığına dair propraganda yapıyor.

ALMAN MEDYASI PKK PROPAGANDASI YAPIYOR
Der Spiegel dergisi bunun için özel sayı bile hazırladı. Türkiye'yi "Özgürlüğünü kaybeden bir ülke" olarak niteleyen dergi, Güneydoğu'yu kastederek "diktatör kendi şehirleriyle savaşıyor" gibi skandal ifadelere yer verdi.

15 TEMMUZ'DA 3 MAYMUNU OYNADILAR
15 Temmuz'daki hain darbe girişimine karşı 3 maymunu oynanayan Alman medyasının Türkiye'ye ilişkin karın ağrısı ile azılı nefreti dönem dönem bu tür manşet ve haberlerle tekrar kendini açığa vuruyor. Der Spiegel'in son sayısı da bunun en güzel örneklerinden birisi oldu.

TERÖRLE MÜCADELEYİ SAPTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR
Söz konusu medya Türkiye'nin kendi iç güvenliği ve vatandaşlarının huzurunu sağlamaya yönelik yapılan operasyonları manipüle etmek için her yolu deniyor. Bu tarz yayın organları yaptıkları haberlerle Türkiye'nin imajını sarsmaya ve terörle mücadeleyi sekteye uğratmayı amaçlıyor. Tek hedefleri güçsüz ve kendi efendilerinin boyunduruğu altına giren bir Türkiye... Fakat Der Spiegel gibi manipülatif medya organlarının kirli yayın politikaları Türkiye gibi bir yerde hiçbir zaman alıcı bulmuyor.

TÜRKİYE HALKI EN GÜZEL CEVABI 15 TEMMUZ'DA VERDİ
Kahraman Türkiye halkı "sömürgeleştirmeye" ve "gizli işgale dönük" bu tür uluslararası senaryolara seyirci kalmayarak 15 Temmuz gecesi bu hainlerin yüzlerine en büyük tokadı vurdu ve vurmaya da devam edecektir.