Hamleleri şaşırttı

Tek bacağı protez olan Kenan Hamleci, 52 metrelik direğe tırmandı. İntihar edeceğini söyledi. 6 saat boyunca direndi. Kendisini indirmeye giden ekiplere isteklerini şöyle sıraladı: İstanbullu kadınla evlendirin. 2.500 TL'ye ihtiyacım var. Gömlekle pantolon lazım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 00:00
Hamleleri şaşırttı

İÇİNDEKİLER

Bursa'da yaşayan ve tek bacağı protez olan, sara hastalığı bulunan 2 çocuk babası Kenan Hamleci (41), iş bulamadı. Eşi 2 çocuğunu da alıp evi terk etti. Kirasını ödeyemeyen adam Demirci Mahallesi Çalı Caddesi üzerindeki bir GSM şirketine ait 52 metrelik baz istasyonunun tepesine çıktı. İntihar edeceğini haykırdı. Olay yerine giden itfaiye ekibi merdivenle yukarı ulaşmaya çalıştı. Ancak merdiven 52 metre yükseğe yetmeyince vinç çağrıldı. Vincin sepetine binen iki itfaiye eri, Hamleci'nin yanına çıkmayı denedi. Ancak onlar da ulaşamadı. Bunun üzerine 2 itfaiye eri kendi imkanlarıyla yukarıya tırmandı.

MOTOSİKLET GETİRİN
Kenan Hamleci, itfaiye erlerine elindeki bastonla vurarak aşağı inmelerini söyledi. Polisler devreye girdi. Tam 6 saat boyunca tepede bekledi. Ve bu süre sonanda herkesi şoke eden isteklerde bulundu: "Beni İstanbul'da yaşayan bir kadın ile evlendirin. 2 bin 500 lira nakit paraya ihtiyacım var. Ulaşım için özürlü motosikleti istiyorum. Ayrıca gömleğim yırtıldı. Sizden gömlek istiyorum. Bu isteklerimi yerine getirirseniz aşağı inerim" dedi. Polis şartları kabul etti. Hamleci aşağı indi ve son isteğini söyledi: İnerken pantolonum yırtıldı. Bir de pantolon alın.